The Chief
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel Core i7-12700H
Başlıkta da yazdığı gibi. Geçen gün de foruma yazmıştım NVIDIA App ile alakalı bir soru. İndirdikten sonra başıma gelen bir durum. Arayüz normalde çalışıyor masaüstünde falan ama oyuna girince açılmıyor. GeForce Experience'ı da tekrar kurup denedim gene olmadı. Sorun nedir? DDU ile sürücüleri silip tekrar kurdum ama çözüm olmadı. Görselde de göründüğü gibi aslında çalışıyor sağ altta iki simge var ikisi de ona ait. Alt + Z basınca imleçler klonlanıyor ve imleç oyundan çıkıyor aslında lakin arayüz önüme gelmiyor.
Ayrıca laptop kullancısı olmama rağmen arayüzde "kişisel gizlilik kontrolü" yani masaüstü kayıt özelliği etkin. Bildiğim üzere sadece masaüstü kullanıcılar kullanabiliyor bu özelliği. Driver'ı otomatik kurdum manuel değil yanlış driver söz konusu değil yani.
Ayrıca laptop kullancısı olmama rağmen arayüzde "kişisel gizlilik kontrolü" yani masaüstü kayıt özelliği etkin. Bildiğim üzere sadece masaüstü kullanıcılar kullanabiliyor bu özelliği. Driver'ı otomatik kurdum manuel değil yanlış driver söz konusu değil yani.
Son düzenleme: