Çözüldü NVIDIA çözünürlük düşürünce Hz düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tekinoğlu

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
ViewSonic VX2418-P-MHD 23.8" 165 Hz 1 ms FHD Monitor
1920x1080'de normal çözünürlüğü veriyor fakat oyun oynadığımda 4:3 oynuyorum, oynadığım çözünürlük tam Hz'yi vermiyor, eskiden böyle bir sorun yoktu, çözümü nedir?
Not: Ekran kartını güncelledikten sonra bu sorun oldu.

1721308976498.png

1721308992268.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
NVIDIA Control panelden masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneğinde ölçeklendirme nasıl yapılacak diye bir seçenek var onu GPU olarak seçmeyi dener misin?
NVIDIA Control panelden masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneğinde ölçeklendirme nasıl yapılacak diye bir seçenek var onu GPU olarak seçmeyi dener misin?

Bunu yapınca düzeldi. Ekranla GPU'nun farkı nedir? Yani bir performans kaybı falan yaşatır mı? Gecikme falan.

Geçen gün arkadaşımın başına geldi, böyle yapınca düzelmişti. Performans kaybı yaşamamıştı, farkı nedir bilmiyorum çünkü ben orayı hiç değiştirmedim ama yine de 165 HZ kullanıyorum. Belki monitörlerle ilgili bir problem olabilir.

Geçen gün arkadaşımın başına geldi, böyle yapınca düzelmişti. Performans kaybı yaşamamıştı, farkı nedir bilmiyorum çünkü ben orayı hiç değiştirmedim ama yine de 165 Hz kullanıyorum. Belki monitörlerle ilgili bir problem olabilir.

Ben de ekran kullanıyordum o seçeneği monitörle ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bu son NVIDIA güncellemesinden sonra oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı