Nvidia Denetim Masası açılmıyor

JollyJoker

Hectopat
Öncelikle merhaba bu 2 yazılımda sıkıntı yaşıyorum. Öncelikle Nvidia Denetim Masasından bahsedeyim. Yazılımı çalıştırdıktan 2 saniye sonra kapanmaktaydı. DDU ile tüm sürücüleri temizledim ve en güncel sürücüleri Nvidia'nın sitesinden indirip kurdum lakin bu sefer hiç açılmaz oldu. Hizmetlerden (services.msc) gerekli tüm ayarları yapmama rağmen sorunumu çözemedim. Geçelim GeForce Experience'a. Bu problemi sistemi kurduktan 1-2 ay sonra yaşamaya başladım. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi GeForce Experience açılmakta lakin içi boş bir ekranla karşılaşıyorum:

GeforceExperienceBlankScreen.png

2 problem üzerinde çok uğraşmama rağmen çözümü halen bulabilmiş değilim bu yüzden yardımınızı istiyorum şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hizmetleri kurcalamış olmanız soruna sebep oluyor olabilir. Windows yükseltmesi veya yükseltmiş iseniz DISM++ aracı ile bileşenleri sıfırlamak sorunu çözebilir.
Hizmetleri kurcalamış olmanız soruna sebep oluyor olabilir. Windows yükseltmesi veya yükseltmiş iseniz DISM++ aracı ile bileşenleri sıfırlamak sorunu çözebilir.
Dediğiniz aracı edindim lakin arayüzü hiç bilmemekteyim yardımcı olabilir misiniz?
Gerek kalmadı DDU ile son kez yeniden kaldırma işlemi gerçekleştirdim ve bu sefer sürücüyü aygıt yöneticisinden indirdim ve sorunum düzeldi yardımınız için teşekkür ederim <3.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı