Blue Life Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Merhaba. NVIDIA ekran kartından en iyi performans ve görüntü kalitesi alabilmek için NVIDIA Denetim Masası ayarları nasıl olmalıdır? Technopat'ın bu konuda bir rehberi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Merhaba. NVIDIA ekran kartından en iyi performans ve görüntü kalitesi alabilmek için NVIDIA Denetim Masası ayarları nasıl olmalıdır? Technopat'ın bu konuda bir rehberi var mı?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 Bence en iyisi varsayılan halde kalması. Ben PhysX isleyicisi seçmek dışında bir şey yapmıyorum.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.817 Makaleler 11 Çözümler 24 12 Mart 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dün bununla ilgili bir video yayınlandı PC hocası TV 15:44'ten itibaren bakabilirsiniz oyuna girmeden önce yapılmasını tavsiye etmişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dün bununla ilgili bir video yayınlandı PC hocası TV 15:44'ten itibaren bakabilirsiniz oyuna girmeden önce yapılmasını tavsiye etmişler.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.049 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 Diğer ayarları bilmem ama PhysX ayarını harici ekran kartınız yapın. Eğer dahili ve harici ekran kartınız varsa çok önemli bir ayar.
Diğer ayarları bilmem ama PhysX ayarını harici ekran kartınız yapın. Eğer dahili ve harici ekran kartınız varsa çok önemli bir ayar.