NVIDIA Denetim Masası görüntü ayarları hangi ayarda olmalı?

Hocam söylediğiniz sekmeye Denetim Masası'ndan nereden gireceğim acaba (cahilliğim için kusuruma bakmayın)

Hocam söylediğiniz sekmeye Denetim Masası'ndan nereden gireceğim acaba (cahilliğim için kusuruma bakmayın)
İlk önce işaretle, sonra oraya gidiyor.

Ayarları yaptıkan sonra bu sayfaya geri gel ve dönen modele bak bi', düz mü yoksa tırtıklı mı diye. FXAA'ı da ON yap.

Hocam FXAA dışında resimdeki ayarlar yok bende ya da ben körde olabilirim ama.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (25).png
    126,5 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran Görüntüsü (26).png
    150,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran Görüntüsü (27).png
    150 KB · Görüntüleme: 23
İngilizce ondan. Türkçe karşılıklarını bul.
tamamdır hocam

İngilizce ondan. Türkçe karşılıklarını bul.

Hocam söylediğiniz ayarları aynen yaptım mesela Just Cause 3'te dediğim şeyler var biraz hala ama olsun sanırım NVIDIA ayarlarım olması gerektiği gibi oldu yardımlarınız için teşekkür ederim gönül isterdi keşke karıncanlanmalar filan gitseydi sağlık olsun.

Son düzenleme:
Karıncalanmalar nedir anlamadım ben onu. Telefonla çekip atın çünkü ekran görüntüsü alırsanız göstermeyebilir.

Karıncalanmalar nedir anlamadım ben onu. Telefonla çekip atın çünkü ekran görüntüsü alırsanız göstermeyebilir.

Hocam resim atcağım bir oyunum yok ama örnek resimler var onları atayım mesela ilk resimde adamın saçına bakın bir.

Yine buradada aynı şekilde bu tarz şeyler dokular geç yükleniyor 1920x1080p monitörüm var ondan diyor çoğu insan ama bence bu işte bir gariplik var.

RESİMLER BANA AİT DEĞİLDİR ÖRNEK OLARAK BULDUĞUM RESİMLERDİR

Hocam o zaman FSR yada DLSS açtınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…