NVIDIA Denetim Masası görüntü ayarları hangi ayarda olmalı?

AA bir yükü olabilir. Oyun ayarlarında varsa AA için yani kenar düzleştirme için AA aç yoksa NVIDIA ayarlarında bu ayarları yapacağın için zaten her oyunda kenarlar düzleşecek.

Performans düşüsü hakkında yorumum yok. Her model için hesaplama yapacak, test etmen lazım. Belki düşmez.

Hocam söylediğiniz sekmeye Denetim Masası'ndan nereden gireceğim acaba (cahilliğim için kusuruma bakmayın)

Hocam söylediğiniz sekmeye Denetim Masası'ndan nereden gireceğim acaba (cahilliğim için kusuruma bakmayın)
İlk önce işaretle, sonra oraya gidiyor.

1726511170638.png

Ayarları yaptıkan sonra bu sayfaya geri gel ve dönen modele bak bi', düz mü yoksa tırtıklı mı diye. FXAA'ı da ON yap.

Hocam FXAA dışında resimdeki ayarlar yok bende ya da ben körde olabilirim ama.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (25).png
    Ekran Görüntüsü (25).png
    126,5 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    150,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    150 KB · Görüntüleme: 23
İngilizce ondan. Türkçe karşılıklarını bul.
tamamdır hocam

İngilizce ondan. Türkçe karşılıklarını bul.

Hocam söylediğiniz ayarları aynen yaptım mesela Just Cause 3'te dediğim şeyler var biraz hala ama olsun sanırım NVIDIA ayarlarım olması gerektiği gibi oldu yardımlarınız için teşekkür ederim gönül isterdi keşke karıncanlanmalar filan gitseydi sağlık olsun.

Son düzenleme:
tamamdır hocam

Hocam söylediğiniz ayarları aynen yaptım mesela Just Cause 3'te dediğim şeyler var biraz hala ama olsun sanırım NVIDIA ayarlarım olması gerektiği gibi oldu yardımlarınız için teşekkür ederim gönül isterdi keşke karıncanlanmalar filan gitseydi sağlık olsun.
Karıncalanmalar nedir anlamadım ben onu. Telefonla çekip atın çünkü ekran görüntüsü alırsanız göstermeyebilir.

Karıncalanmalar nedir anlamadım ben onu. Telefonla çekip atın çünkü ekran görüntüsü alırsanız göstermeyebilir.

Hocam resim atcağım bir oyunum yok ama örnek resimler var onları atayım mesela ilk resimde adamın saçına bakın bir.

resim_2024-05-01_231625802.png

Yine buradada aynı şekilde bu tarz şeyler dokular geç yükleniyor 1920x1080p monitörüm var ondan diyor çoğu insan ama bence bu işte bir gariplik var.

2015-09-10_00002.jpg

RESİMLER BANA AİT DEĞİLDİR ÖRNEK OLARAK BULDUĞUM RESİMLERDİR

Hocam resim atcağım bir oyunum yok ama örnek resimler var onları atayım mesela ilk resimde adamın saçına bakın bir.

Eki Görüntüle 2312268

Yine buradada aynı şekilde bu tarz şeyler dokular geç yükleniyor 1920x1080p monitörüm var ondan diyor çoğu insan ama bence bu işte bir gariplik var.

Eki Görüntüle 2312269

RESİMLER BANA AİT DEĞİLDİR ÖRNEK OLARAK BULDUĞUM RESİMLERDİR
Hocam o zaman FSR yada DLSS açtınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı