NVIDIA Denetim Masası Önerilen Ayarlar

balvenie

Hectopat
NVIDIA Denetim Masası ayarlarını yeni ekran kartı aldım ve driver yüklendiğinde oluşan default ayarlar ile kullanıyorum. Çoğu ayar kalitede ve oyunlar eski ekran kartıma göre aşırı canlı oldu. Değiştirmem gereken ayarlar var mı veya önerilen ayarlar ne olmalı?

Geç oldu ama ekran kartın ne bende buna benzer soru sordum bugün
ben şahsen rtx 3070 ile en güncel driver i yükledikten sonra ayarlarla hiç oynamayacağım
çünkü zaten çok iyi bir sistemim var ne gerek var ayarlarla oynayın ondan şundan kısıp diğer şeyleri yükseltmeye
bence ekran kartın iyiyse verilen saf ayarları kullan yeterince kaliteli olacaktır
benin gibi güçlüyse sistemin zaten oyunlarda performans açısından çok iyi olursun ama performans 10 ken kaliteyi azaltıp performansı 11 yapmaya değmez bence iyi bir sistemim varsa eğer hiç dokunma ekran kartının güncel sürümüne göre default ayarda kalsın hem performans mı hemde kaliteli oyna derim şahsen ben
ben şahsen rtx 3070 ile en güncel driver i yükledikten sonra ayarlarla hiç oynamayacağım
çünkü zaten çok iyi bir sistemim var ne gerek var ayarlarla oynayın ondan şundan kısıp diğer şeyleri yükseltmeye
bence ekran kartın iyiyse verilen saf ayarları kullan yeterince kaliteli olacaktır
benin gibi güçlüyse sistemin zaten oyunlarda performans açısından çok iyi olursun ama performans 10 ken kaliteyi azaltıp performansı 11 yapmaya değmez bence iyi bir sistemim varsa eğer hiç dokunma ekran kartının güncel sürümüne göre default ayarda kalsın hem performans mı hemde kaliteli oyna derim şahsen ben

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı