Çözüldü NVIDIA Denetim Masası Program Ayarlarını Değiştirememe

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FEDUX

Kilopat
Makaleler
2
NVIDIA denetim masasından program ayarlarını değiştiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız ilk yükleme sırasında Nvidia sürücülerini düzgün yükleyememiş sanırım. Yapmanız gereken Nvidia sayfasından ekran kartınızın driverını bularak indirmek. Doğru driverı indirdiğinizden emin olun.
Daha sonra Display Driver Uninstaller diye ekran kartı driverlarını silen bir program var.
Bunu indirin ve masaüstünüze, kolayca erişebilecek şekilde zip dosyasından çıkarın.
Daha sonra bilgisayarınızı internetten (ağdan) kesilmiş güvenli modda başlatınız.
Bilgisayar açıldıktan sonra programı çalıştırarak ekran kartı driverlarını siliniz. Her şeyi program yapacaktır sizin yapmanız gereken ekstra birşey yok. Dikkat etmeniz gereken mutlaka ağdan kesilmiş güvenli modda iken bunları yapmanız. Driverlar başarıyla kaldırıldıktan sonra bilgisayarınızı normal şekilde yeniden başlatın. Açıldıktan sonra indirdiğiniz ekran kartınızın driverını yükleyin. Sorununuz çözülecektir.

Sorunu çözdüm. Nvidia Corparation klasörünün içine Dsr adında yeni bir klasör oluşturdum ve sorun düzeldi.

Nvidia Corparation [C yerel diskindeki program data(gizli klasör) klasörü içinde olan]
Başka bir tane daha var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…