NVIDIA denetim masasında G-Sync ayarı gözükmüyor

S
Hocam merhaba aynı sorunu yaşıyorum da Intel kontrol paneli yani grafik kontrol merkezinde baktığımda dediğiniz ayarı bulamadım nasıl yapmıştınız hatırlıyor musunuz?

Hocam sadece MUX switch açıp çözmüştüm olayı cihazınızda MUX var mı?

Hocam inanın bilmiyorum bilgisayar lenovo LOQ 15IAX9 bilginiz varmı nasıl öğrenebilirim

Hocam inanın bilmiyorum bilgisayar lenovo LOQ 15IAX9 bilginiz varmı nasıl öğrenebilirim
Optimus özelliği var sanırım bu olunca mux olmuyo muydu tam olarak bilmiyorum

Hocam bunu lenovo uygulaması üzerinde yaptım dGPU çalışma kipini seçince sorun düzeldi ama merak ettiğim şey oyun dışında da normal kullanımda intelin kendi ekran kartını kullanmaması sorun yaratmaz mı ya da herhangi bir performans düşüklüğü sıkıntısı olur mu çünkü aygıt yöneticisinde intel uhd graphics görünmüyor da bu yüzden soruyorum

Son düzenleme:
Hocam inanın bilmiyorum bilgisayar Lenovo LOQ 15IAX9 bilginiz var mı nasıl öğrenebilirim?

Optimus özelliği var sanırım bu olunca MUX olmuyor muydu tam olarak bilmiyorum

Hocam bunu Lenovo uygulaması üzerinde yaptım dGPU çalışma kipini seçince sorun düzeldi ama merak ettiğim şey oyun dışında da normal kullanımda Intel'in kendi ekran kartını kullanmaması sorun yaratmaz mı ya da herhangi bir performans düşüklüğü sıkıntısı olur mu çünkü aygıt yöneticisinde Intel UHD Graphics görünmüyor da bu yüzden soruyorum

Asıl şu an daha çok performans alacaksınız bende de aynı şekilde gözükmüyor. Pil ile kullanmanız gerektiği zaman tekrar Intel geçişi yaparsınız çünkü harici kart pili sömürecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı