emre.qsh Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 Merhaba. NVIDIA denetim masasında ekran kartıyla ilgili hiçbir şey çıkmıyor, sebebi ne olabilir? Ekran kartım 1050 Ti.
Merhaba. NVIDIA denetim masasında ekran kartıyla ilgili hiçbir şey çıkmıyor, sebebi ne olabilir? Ekran kartım 1050 Ti.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 29 Ocak 2021 #2 emre.qsh dedi: Merhaba. NVIDIA denetim masasında ekran kartıyla ilgili hiçbir şey çıkmıyor, sebebi ne olabilir? Ekran kartım 1050 Ti. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısınız?
emre.qsh dedi: Merhaba. NVIDIA denetim masasında ekran kartıyla ilgili hiçbir şey çıkmıyor, sebebi ne olabilir? Ekran kartım 1050 Ti. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısınız?
emre.qsh Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 Gokberk_DRY dedi: Ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Neden böyle bilgisi olan varmı ? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 44,8 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleme: 30 Ocak 2021
Gokberk_DRY dedi: Ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Neden böyle bilgisi olan varmı ?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 30 Ocak 2021 #4 emre.qsh dedi: Neden böyle bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Driver ı kurduktan sonra ayarlar ile mi oynadınız? emre.qsh dedi: Neden böyle bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi driver sürümünü kurdunuz, kontrol etmem için sol alttan sistem bilgilerine tıkla ve ekran görüntüsünü at.
emre.qsh dedi: Neden böyle bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Driver ı kurduktan sonra ayarlar ile mi oynadınız? emre.qsh dedi: Neden böyle bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi driver sürümünü kurdunuz, kontrol etmem için sol alttan sistem bilgilerine tıkla ve ekran görüntüsünü at.
emre.qsh Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #5 Gokberk_DRY dedi: Driver ı kurduktan sonra ayarlar ile mi oynadınız? Hangi driver sürümünü kurdunuz, kontrol etmem için sol alttan sistem bilgilerine tıkla ve ekran görüntüsünü at. Genişletmek için tıkla... ayarıyla oynamadım Dosya Ekleri resim_2021-01-30_133720.png 23,5 KB · Görüntüleme: 53
Gokberk_DRY dedi: Driver ı kurduktan sonra ayarlar ile mi oynadınız? Hangi driver sürümünü kurdunuz, kontrol etmem için sol alttan sistem bilgilerine tıkla ve ekran görüntüsünü at. Genişletmek için tıkla... ayarıyla oynamadım
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 30 Ocak 2021 #6 emre.qsh dedi: Ayarıyla oynamadım. Genişletmek için tıkla... DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi bunun yardımı ile kaldır ve 461.40 sürümünü kur.
emre.qsh dedi: Ayarıyla oynamadım. Genişletmek için tıkla... DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi bunun yardımı ile kaldır ve 461.40 sürümünü kur.