Çözüldü NVIDIA denetim masasında sadece 3D ayarları gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar, elimde Monster Abra A7 v12.1.1 var ve içinde GTX1650 mevcut. Driverlarını yükledim fakat NVIDIA denetim masasında sadece 3D ayarlarını gözüküyor, eskiden GTX 1060 kullanıyordum onda böyle değildi, yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Laptoplarda monitör genelde İntel HD Graphics'e bağlıdır güç tasarrufu sağlamak için. Bazı üst seviye laptoplarda geçiş yapılabiliyor diğer ekran kartına. Bilgisayara ekstra bir ekran bağladığınızda oraya diğer ayarların da geldiğini görebilirsiniz.
Laptop cihazlarda durum böyledir. Ekstra monitör başladığınızda yeni ayarların da geldiğini göreceksiniz.

Monitörle alakalı değil o sadece bir sekme etkiliyor sadece 3D ayarları monitörle alakalı değil tam ben öyle biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptoplarda monitör genelde İntel HD Graphics'e bağlıdır güç tasarrufu sağlamak için. Bazı üst seviye laptoplarda geçiş yapılabiliyor diğer ekran kartına. Bilgisayara ekstra bir ekran bağladığınızda oraya diğer ayarların da geldiğini görebilirsiniz.

Çözüm
Monitörle alakalı değil o sadece bir sekme etkiliyor sadece 3d ayarları monitörle alakalı değil tam ben öyle biliyorum.
Yanlış biliyorsunuz. Klasik laptoplarda NVidia denetim masası bu şekilde görünür. G-SYNC destekli veya harici grafik kartını kullanan laptoplarda (intel HD Graphics kullanılmayan, tamamen harici grafik kartı kullanan cihazlar) diğer ayarları da görebilirsiniz. Aynı şekilde cihaza başka bir monitör bağladığınızda da görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…