Çözüldü NVIDIA denetim masasındaki ekran yönetimi modu MUX ile aynı işlevde mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cetincant

Hectopat
Lenovo LOQ cihaza sahibim Vantage programında MUX ayarlayabiliyorum. Vantage'de hibrit seçiliyken NVIDIA denetim masasında sadece NVIDIA GPU ayarını seçersem yine MUX' mu oluyor? NVIDIA'da değişiklik yaparken restart atmam gerekmediği için aklıma takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Değil hocam, MUX Switch varsa ve kapatmanız gerekiyorsa Advanced Optimus yoktur yani iGPU'yu devre dışı bırakmak için yeniden başlatmanız gerekiyordur. Denetim Masası üzerinden sadece NVIDIA GPU seçerseniz iGPU hala aktif kalır ama hep NVIDIA GPU kullanırsınız. MUX ile direkt iGPU'yu devre dışı bırakırsınız. Farklı şeyler özetle.
Değil hocam, MUX Switch varsa ve kapatmanız gerekiyorsa Advanced Optimus yoktur yani iGPU'yu devre dışı bırakmak için yeniden başlatmanız gerekiyordur. Denetim Masası üzerinden sadece NVIDIA GPU seçerseniz iGPU hala aktif kalır ama hep NVIDIA GPU kullanırsınız. MUX ile direkt iGPU'yu devre dışı bırakırsınız. Farklı şeyler özetle.

Çözüm
Sadece Nvidia seçtiğimde görüntü ile ekran arasında hala intel bağlantısı var oluyor değil mi?

Geri
Yukarı