E EmreAkmanCrpdx Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2017 #1 Windows 10 Pro işletim sistemini kurdum ve Windows Update yaparken bir ton hata alıyorum ve Nvidia Display'i yüklemiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2017
Windows 10 Pro işletim sistemini kurdum ve Windows Update yaparken bir ton hata alıyorum ve Nvidia Display'i yüklemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Haziran 2017 #2 Bilgisayarınızı yeniden başlatın. İlk güncellemeler esnasında bu tür hatalar normaldir. Ayrıca eski bir Windows kurmuşsunuz. 1703 altına desteğimizi kestik. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Bilgisayarınızı yeniden başlatın. İlk güncellemeler esnasında bu tür hatalar normaldir. Ayrıca eski bir Windows kurmuşsunuz. 1703 altına desteğimizi kestik. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal