brandalguy Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #11 YüzbaşıJohnPrice dedi: AMD kullandığımdan beri tek sorun yaşamadım. NVIDIA'da her yeni driver da acaba şimdi ne sorun yaşayacağım diyordum. Genişletmek için tıkla... işlemcide haklı olabilirsin ama ekran kartında AMD NVIDIA'nın eline su dökemez.
YüzbaşıJohnPrice dedi: AMD kullandığımdan beri tek sorun yaşamadım. NVIDIA'da her yeni driver da acaba şimdi ne sorun yaşayacağım diyordum. Genişletmek için tıkla... işlemcide haklı olabilirsin ama ekran kartında AMD NVIDIA'nın eline su dökemez.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.130 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #12 brandalguy dedi: işlemcide haklı olabilirsin ama ekran kartında AMD NVIDIA'nın eline su dökemez. Genişletmek için tıkla... Şelale akıtır.
brandalguy dedi: işlemcide haklı olabilirsin ama ekran kartında AMD NVIDIA'nın eline su dökemez. Genişletmek için tıkla... Şelale akıtır.
Berkc98 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji Malzeme Mühendisi 8 Ağustos 2025 #13 Bu sürüm kesin bozuk. Kurduğumdan beri 3 ayrı oyunda hatasız oyun kapanıyordu direkt eski sürüme döndüm düzeldi
Bu sürüm kesin bozuk. Kurduğumdan beri 3 ayrı oyunda hatasız oyun kapanıyordu direkt eski sürüme döndüm düzeldi
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 11 Ağustos 2025 #14 Ben 576.88 kullanıyorum şu an CS2 de yüksek RAM kullanıyor 580.88'e geçmeyede korkuyorum güzel bir sürücü getirseler güncelleyip RAM'i düşürmek istiyorum.
Ben 576.88 kullanıyorum şu an CS2 de yüksek RAM kullanıyor 580.88'e geçmeyede korkuyorum güzel bir sürücü getirseler güncelleyip RAM'i düşürmek istiyorum.