NVIDIA Driver guncellemesi yaparken "İşlenmemiş durum oluştu" hatası

QTV

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA Driver Update yaptığımda şu şekilde bir hata alıyorum, ancak driver düzgün şekilde kurulduğu gözüküyor. Bu hata ciddi bir problem olur mu?

GPU: RTX 4070 Super

Driver tarihi. 13.02.2025. Ayrıca bir önceki 30.01.2025 güncellemesinde de bu hatayı vermişti.

1739553190068.png

Ayrıntılar kısmına tıkladığınızda ne diyor? Tahminen yine NGenuity uygulaması ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum. Zira bu sorun ile karşılaşanlarda genel olarak karşımıza bu çıkıyordu.

Bu zamana kadar kimseden geri dönüş alamadığım için tam olarak test edemedik :)

Bu hata ciddi bir problem olur mu?

Sanmam. NVIDIA ekranında sürücü kuruldu diyorsa, gerek Denetim Masası gerek ise DxDiag üzerinde güncel sürüm görünüyorsa yüklenmiştir.

NVIDIA driver Update yaptığımda şu şekilde bir hata alıyorum, ancak driver düzgün şekilde kurulduğu gözüküyor. Bu hata ciddi bir problem olur mu?

GPU: RTX 4070 Super.

Driver tarihi. 13.02.2025. ayrıca bir önceki 30.01.2025 güncellemesinde de bu hatayı vermişti.

Eki Görüntüle 2423783

Aynı şey bende de oldu 2 3 gün önce hiçbir şey yoktu yeni gelen driverı yüklemek istedim driver yüklendi fakat karşıma bu hata geldi tüm sürücülerim BIOS'um her şeyim güncel NVIDIA müşteri hizmetleriyle konuştum orada da driverı kökten sildirip tekrar temiz kurulum yapın dediler 566.36 versiyonunu indirip yaptım her şeyi fakat yine aynı sonuç son güncellemeden sonra böyle olmaya başladı oyun giriyorum biraz oynuyorum bir anda ekran kartı çöküyor saçma bir şekilde şu zamana kadar sorunsuz giden bir ekran kartı güncelleme yaptıktan sonra çökmeye başladı bayağı uğraştım hwinfodan sıcaklığa filan baktım acaba ısınıyormu diyede fakat bir sorun göremedim ne yaptıysam nafile bakalım inşallah düzeltirler.Ekran kartım (asus tuf 3070ti)

Aynı şey bende de oldu 2 3 gün önce hiçbir şey yoktu yeni gelen driverı yüklemek istedim driver yüklendi fakat karşıma bu hata geldi tüm sürücülerim BIOS'um her şeyim güncel NVIDIA müşteri hizmetleriyle konuştum orada da driverı kökten sildirip tekrar temiz kurulum yapın dediler 566.36 versiyonunu indirip yaptım her şeyi fakat yine aynı sonuç son güncellemeden sonra böyle olmaya başladı oyun giriyorum biraz oynuyorum bir anda ekran kartı çöküyor saçma bir şekilde şu zamana kadar sorunsuz giden bir ekran kartı güncelleme yaptıktan sonra çökmeye başladı bayağı uğraştım HWiNFO'dan sıcaklığa filan baktım acaba ısınıyor mu diye de fakat bir sorun göremedim ne yaptıysam nafile bakalım inşallah düzeltirler. Ekran kartım (ASUS TUF 3070 Ti)

Ben güncelledim şu anda hiçbir problem yok dostum.

Ayrıntılar kısmına tıkladığınızda ne diyor? Tahminen yine NGenuity uygulaması ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum. Zira bu sorun ile karşılaşanlarda genel olarak karşımıza bu çıkıyordu.

Bu zamana kadar kimseden geri dönüş alamadığım için tam olarak test edemedik :)

Sanmam. NVIDIA ekranında sürücü kuruldu diyorsa, gerek Denetim Masası gerek ise DxDiag üzerinde güncel sürüm görünüyorsa yüklenmiştir.
kulaklik icin gerekli degil mi hyperx nguenity

Geri
Yukarı