NVIDIA ekran kartı güncelleme sonrası sistem mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

emrekaplnn

Yoctopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nv
Monster Abra v16.7 model bilgisayarımda, küçük kardeşim (12 yaşında) internette ücretsiz sanarak korsan oyunlar indirdi. Bilgisayarımda virüs olup olmadığını birkaç kez kontrol ettim ve bir sorun görünmüyordu, ancak yine de içim rahat etmediği için sistemi formatlama kararı aldım. Format işleminden sonra sürücüleri güncellemeye başladım, ancak ekran kartı sürücüsünü yüklerken mavi ekran hatası aldım. Bu hata sonrası sistem, “bilgisayar yapılandırılıyor” mesajını gösterdi ve iki seçenek sundu: “geri yükle” ve “bilgisayarı kapat.” “bilgisayarı kapat” seçeneğini tercih ettim, ancak bilgisayarı tekrar açtığımda “bu uygulama açılamıyor. En hotkeys and OSD ile ilgili bilgi alın” şeklinde bir hata mesajı ile karşılaştım. Tekrar denediğimde de aynı hata devam etti.
Umarım derdimi anlatabilmisimdir. Her şey için şimdiden teşekkür ederim.

Düzeltme tekrar formatlayıp yine güncelle dedim ve aynı hatayı aldım. Bu sefer bilgisyar kendi kendine formatlanmış yani kurulum yapıyorum şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…