kasatura2626 Megapat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #11 İsmail Evece dedi: Eğer monitörüne DisplayPort ile görüntü veriyorsan G-Sync çalışır fakat HDMI üzerinden görüntü alıyorsan G-Sync HDMI ile aktifleşmiyor. Genişletmek için tıkla... display ile veriyorum.Nasıl açacağım?
İsmail Evece dedi: Eğer monitörüne DisplayPort ile görüntü veriyorsan G-Sync çalışır fakat HDMI üzerinden görüntü alıyorsan G-Sync HDMI ile aktifleşmiyor. Genişletmek için tıkla... display ile veriyorum.Nasıl açacağım?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.385 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #12 kasatura2626 dedi: Display ile veriyorum. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Önce NVIDIA Control Panele girin. Sol tarafta Ekran kısmında G-SYNC ayarları sekmesi olacak, ona tıklayın. Sonrasını fotoğrafta attığım gibi işaretleyin. Dosya Ekleri 1726649777727.png 66,6 KB · Görüntüleme: 30
kasatura2626 dedi: Display ile veriyorum. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Önce NVIDIA Control Panele girin. Sol tarafta Ekran kısmında G-SYNC ayarları sekmesi olacak, ona tıklayın. Sonrasını fotoğrafta attığım gibi işaretleyin.