NVIDIA GeForce 532.03 sürücüsü yayınlandı

RTX 3050 laptopu güncellesem mi bilmiyorum. 3-4 aydır sabit sürümdeyim. Güncelleyince mallaşıyor. Benzer kart kullananlar ne durumda? Haber verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
4070 kullanıyorum. Güncellesem mi bilemedim.

3060 Ti ile 4060 Ti arasında neden fark çok az? İzlediğim karşılaştırmalar doğruysa eğer.

Son düzenleyen: Moderatör:
3060 Ti ile 4060 Ti arasında neden fark çok az? İzlediğim karşılaştırmalar doğruysa eğer.

NVIDIA verimlilik ve teknoloji üzerinde çalıştı bu seride. Kas gücünde çok fark olmasa da DLSS 3.0, düşük güç tükemi ve RT performansıyla tokatlayıp geçiyor.

Kanalları da anlamak güç. Yıllarca DLSS diye kafa ütülediler şimdi 4000 serisi DLSS'in kralıyla gelince de kas gücü diye kafa ütülüyorlar.

RTX 2060 6GB için bir fark yaratıyomu bu?

517.48 kullanıyorum hala. Yok masaüstüne %100 olma, yok Forza'dan atma, yok düşük FPS sorunu derken deneye deneye yine eskiye dönüyorum. Sizce geçeyim mi? 1660 Ti.
Kalmaya devam edin. Düzeltilen sorunlar çok az ve açık sorunlar sürekli artıyor.

Bu arada forumda GeForce Experience ile yükleyince de çok sorun yaşandığını belirten üyeler var. NvCleanstall ile kurmanızı öneririm.

RTX 4050 Laptop GPU sahibiyim. Bilgisayarımda 531.70 sürümü kurulu. Sürüm 532.03'e yükseltmek mantıklı mıdır?

Arkadaşlar Acer Nitro 5 515-46 modeli 3060 ekran kartı var sizce hangi sürücüde durayım valorantta 130-140 fpslerde geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…