Nvidia GeForce 7025/nForce 630A sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

Batuhan_Ay

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar işletim sistemim, ekran kartı NVIDIA GeForce 7025/nForce 630A, işlemci 3.59 GHz, RAM 8, disk olarak SSD var Valorant'ta kaç FPS alırım?

Ekran kartı muhtemelen 10 yaşın üstünde ve ekran kartı koymadı denilmesin diye konulmuş bir ekran kartı. İşlemcinin GHz'i değil modeli önemli ancak böyle bir ekran kartı yanında muhtemelen vasat bir işlemci var. Muhtemelen 30 FPS'in bile altında ve akıcı olmayan bir oyun deneyimi sunacak, açmaz desek yeridir.

Ekran kartı muhtemelen 10 yaşın üstünde ve ekran kartı koymadı denilmesin diye konulmuş bir ekran kartı. İşlemcinin GHz'i değil modeli önemli ancak böyle bir ekran kartı yanında muhtemelen vasat bir işlemci var. Muhtemelen 30 FPS'in bile altında ve akıcı olmayan bir oyun deneyimi sunacak, açmaz desek yeridir.

Yorumun için teşekkürler de cinar niye 240FPS alırsın demiş

Ekran kartı muhtemelen 10 yaşın üstünde ve ekran kartı koymadı denilmesin diye konulmuş bir ekran kartı. İşlemcinin GHz'i değil modeli önemli ancak böyle bir ekran kartı yanında muhtemelen vasat bir işlemci var. Muhtemelen 30 FPS'in bile altında ve akıcı olmayan bir oyun deneyimi sunacak,

İşlemcim buymuş hocam amd athlon x4 640 processor

Son düzenleme:
Yorumun için teşekkürler de cinar niye 240FPS alırsın demiş

İşlemcim buymuş hocam amd athlon x4 640 processor
Hocam 3.nesil olduğu bilmiyordim 40 60 fps gibi dxdiag yaz orda tam detaylı bir şekilde yaz benim sistem 3.nesil Intel core i5 işlemci 3210m 2 çekirdek 2:50 Hz ekran kartı AMD Radeon HD 7670 1 GB Intel 4000 2 GB ram 16 gb eskiden 3 FPS aliyordu 8 GB ram iken 480 GB ssd aldım yüklemedim valorant ı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı