emirbaba Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2016 #1 Hocam eve bir geldim. GTA V giricektim Nvida günceleştirme gelmiş tam NVIDIA açıcaktım ve Bir el atar mısınız napmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2016
Hocam eve bir geldim. GTA V giricektim Nvida günceleştirme gelmiş tam NVIDIA açıcaktım ve Bir el atar mısınız napmam lazım?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Ekim 2016 #2 Yazılımı kaldırıp buradan güncel sürümü kurar mısın: GeForce Experience: Your Gateway To Great PC Gaming Aynı hatayı almaya devam edersen DWI raporu göndermen gerek: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b | Technopat Sosyal
Yazılımı kaldırıp buradan güncel sürümü kurar mısın: GeForce Experience: Your Gateway To Great PC Gaming Aynı hatayı almaya devam edersen DWI raporu göndermen gerek: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b | Technopat Sosyal