nVidia GeForce Game Ready 347.88 Sürücüsünde Neler Yeni?

Katılım
6 Ekim 2013
Mesajlar
13.197
Makaleler
44
Çözümler
124
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bugün çıkmış olan sürücüde yeni bir ekran kartı desteğe ekleniyor: TITAN X. Bunun dışında Battlefield: Hardline için de tonla optimizasyon geliştirmesi, SLI desteği geliyor.

Sürücü Detayları

Battlefield: Hardline için en iyi oyun deneyimini sunmak için nVidia en yeni GeForce sürücüsünü hazırladı. Ayrıca en iyi görüntü ve performans için SLI optimizasyonları, 1-tık optimizasyonlar gibi detayları da ekledi. Ve ayrıca daha bugün tanıtılan dünyanı en hızlı GPU'su olan GTX Titan X desteğini de içeriyor!

Oyuna hazır
Battlefield: Hardline 'da en iyi oyun deneyimi yaşamak için SLI ve 1-tık optimizasyon ayarları artık GeForce Experience içinde!

Yeni GeForce GPU
İkinci nesil Maxwell mimarili GeForce GTX TITAN X desteği!


Masaüstü sürücüsünü indirmek için tıklayın.


Notebook sürücüsünü indirmek için tıklayın.

Desteklenen Ürünler:

  • GeForce 900 ve 900M Serisi
  • GeForce 700, 700M ve 800M Serisi
  • GeForce 600 ve 600M Serisi
  • GeForce 500 ve 500M Serisi
  • GeForce 400 ve 400M Serisi
 
Performans artışı olacak. Örneğin orijinal Rivals'te hata vermeden kapandığı oluyordu. Şimdi en azından DirectX'in hangi hatayı verdiğini görebiliyorum. Yeni WHQL sürücüleri her zaman daha stabil, daha performanslı ve daha iyi optimizasyona sahip olur. Beta sürücüler için aynı şey her sistem için söylenemez ama.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı