Normal de driver kuramıyordum ama kurdum aygıt yöneticisinde kod 43 hatası vardı, o gitti simdi GeForce diye bir şey var, içinde Game Ready driver var kur diyor kuruyorum PC yeniden başlatılıyor ondan sonra GeForce uygulama açılıyor otomatik tekrar kur seceneği çıkıyor. Durmadan aynı şey
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
@Mucahit unalan geçmiş olsun o zaman. Driver Booster sürücülerin içinden geçen bir program. En iyisi temiz format at sen, ondan sonra sürücü güncelleştirmelerini Windows'a bırak. Şimdi sorunun çözülse bile ileride yine başın ağrıyacak muhtemelen.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Zaten öyle yaptım aygıt yöneticisinde ünlem vardı gitti tek sorun geforce de uygulamada game ready diye bişey var kuruyorum kendisi reset atıyor aynı şey tekrar yine kur seçeneği geliyor
Ekran kartının desteklediği en güncel sürücü 391.35 sürümü zaten. Rehber attım, okumadın mı? Bu ekran kartları için sürücü desteği 391.35 sürümü ile noktalandı. NVIDIA'nın sitesinde daha yüksek sürümler gözükebilir fakat bunları kurarken hata alırsın veya kurabilirsen bile düzgün çalışmaz.
Zaten öyle yaptım aygıt yöneticisinde ünlem vardı gitti tek sorun GeForce'de uygulamada Game Ready diye bir şey var kuruyorum kendisi reset atıyor aynı şey tekrar yine kur seçeneği geliyor