Nvidia GeForce GT42 Oyunlardan İyi Performans Alamama

aykutkuru

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler .
Benim sizlere sorum olucaktı . 2 yıl önce topladığım bilgisayarımda oyun oynamaya çalışsam da benim görüşümce iyi performans alamıyorum. Bir Farming Simulator 15'te bile takılma yaşıyorum.

Anakart : Asus M5A97 R2.0
Ram : 8 GB DDR3
İşlemci : Amd Fx(tm) 4300 Quad Core Processer
Ekran Kartı : Gigabyte Nvidia GeForce GT420 2 GB 128 Bit DDR3 (DX11) PCI-E 2.0
İşletim Sistemim : Windows 7 Professional 64 Bit

Bilgisayarım bu özelliklere sahip acaba neler yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız da sorun yok ama günümüzdeki oyunları rahat oynayamazsınız.
Online oyunlar oynayabilirsiniz.
Dota,LoL,CS Go bu yazdığım oyunlar gibi.
Bütçeniz var ise ekran kartınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.
Bütçenizi bilmeden öneri yapıyorum.
GTX 950 veya GTX 760 almanızı öneririm.
Ekleme: Windows 8.1'e veya Windows 10'a geçmenizi öneririm.

Gt420 artık güncel oyunları acmaz lakin free to play oyunları oynıyabılırsınız paranız var ise nvidia da şunlar 970.960.950.750ti en yuksekten en basa amd de ise 390.380.370.360.265.260x tavsiyemdir ileride işlemci ve anakart değiştirmenizi birde windows 10 gecmenizi öneririm

Gt 420 aşırı zayıf bir kart. Ama Türkiye'de fahiş fiyatlarla satılıyor.(200 TL bu kart için fahiş fiyattır, biraz daha yüksek fiyattaki R7 240 çok daha iyi performans verir)

İşlemcin ve, ekran kartın eskimiş dostum. En iyisi bunları değiştirmeniz.:)
Birde, işletim sisteminizi Windows 8.1'e yükseltin. Çünkü, daha stabil bir işletim sistemi.;)
Ama, önce bütçenizi yazın ona göre tavsiye vereyim.(y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı