NVIDIA GeForce Now oynamak için bugün katılın hatası

İşletim sistemi
Windows 10

KosbRo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle sanırsam konuyu buraya açmam gerekti. Ben NVIDIA GeForce Now yükledim fakat herhangi bir oyun oynamak istediğim zaman "oynamak için bugün katılın" hatasını alıyorum, beni bir siteye yönlendirmesine rağmen hiçbir işe yaramıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, öncelikle sanırsam konuyu buraya açmam gerekti. Ben NVIDIA GeForce Now yükledim fakat herhangi bir oyun oynamak istediğim zaman "oynamak için bugün katılın" hatasını alıyorum, beni bir siteye yönlendirmesine rağmen hiçbir işe yaramıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Türk Telekom güvenli internet kullanıyor musunuz?
O bir hata değil, sadece siteden Free kategorisinden üyeliğini aktif ettikten sonra oynayabilirsin.
Arkadaşta büyük ihtimalle Game+ yada Geforce now ile giriş çıkmıyor. Aynı sorunu bende yaşıyordum ve TT güvenli interneti kapatarak çözdüm.

@suleymandy inanılmaz atmışsınız. Evet garip ama ben bu sorunu güvenli interneti kapatarak çözdüm.

Arkadaşta büyük ihtimalle GAME+ ya da GeForce Now ile giriş çıkmıyor. Aynı sorunu bende yaşıyordum ve TT güvenli interneti kapatarak çözdüm.

@suleymandy inanılmaz atmışsınız. Evet garip ama ben bu sorunu güvenli interneti kapatarak çözdüm.

Güvenli internet hiç kullanmadım, demek ki kullanmamakta gerekiyor :D

Sadece Türk Telekom kullanıyorum. Güvenli net ile alakalı bilgim yok.

Arkadaşta büyük ihtimalle GAME+ ya da GeForce Now ile giriş çıkmıyor. Aynı sorunu bende yaşıyordum ve TT güvenli interneti kapatarak çözdüm.

Sadece Türk Telekom kullanıyorum. Güvenli net ile alakalı bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı