NVIDIA GeForce RTX 2070 Super İlk Kez Görüntülendi

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Merak ettim de.

Performans artışı dışında RTX serisinin getirdiği yenilikler tamamen çaya atılan 20 şeker gibidir. Çamurdan görüntü yansıyor. Gerçek hayatta olmayan ışık efektleri eklemişler. Terbiye edilmiş görüntü gibi.

Performans artışı dışında RTX serisinin getirdiği yenilikler tamamen çaya atılan 20 şeker gibidir. Çamurdan görüntü yansıyor. Gerçek hayatta olmayan ışık efektleri eklemişler. Terbiye edilmiş görüntü gibi.
Hmm anladım. Bazı arkadaşların aksine sakince cevapladığınız için teşekkürler.

Hmm anladım. Bazı arkadaşların aksine sakince cevapladığınız için teşekkürler.

Bu yüzden Radeon Görüntü Keskinleştirme teknolojisini bekliyorum. Bana daha mantıklı geldi. Sistem toplayacağım 1-2 ay içerisinde. AMD'nin ekran kartı ve işlemcilerini bekliyorum. RTX benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

AMD ve Intel Amerika merkezli şirketler. Ikiside emperyalizm oyunları. :D

Her iki firmanın da yatırıcımları hemen hemen aynı kişiler. "AMD halk sever, Nvidia kapitalist." gibi zırvaları bir kenara bırakmalı millet. Birincisi her iki şirketin de bir sürü ortak hissedarı var. İkincisi her iki şirketin yönetim kurulunda aynı isimler yer aldı. Sırayla ürün gamı yenilemeleri felan bayağı zekice.

Şu fiyatlara bak.. AMD Adam akıllı bir iş yapsa da, rekabetle beraber fiyatlar biraz aşağı inse. Nvidia şuan ekran kartı tekeli. Adamlar RTX 3060'a 1000 dolar fiyat çekseler gıkını çıkartabilecek kimse yok. AMD Yeni nesil kartlarda bari şu yazılım sorunlarını çözse de ucuza güçlü ekran kartları alabilsek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı