Yine alıp kullanan YouTube kanallarını izlemeye devam, yapacak bir şey yok![]()
Senin en azından 1650 ekran kartın var biz ne yapacağız o zaman Driver desteğim bile yok elindeki ile yetin.
Yine alıp kullanan YouTube kanallarını izlemeye devam, yapacak bir şey yok![]()
Allah’a şükür, dediğim gibi Allah olmayan herkese versinSenin en azından 1650 ekran kartın var biz ne yapacağız o zaman Driver desteğim bile yok elindeki ile yetin.
Titan serisi bitti, 3090 onun yerine gelecek, oyun için değil yani, oyun için Nvidia’nın en üst seviyesi 3080 Tİ olacakRTX 3090, Titan yerine mi gelicek yoksa farklı bir kart olarak mı gelecek?
Yok hocam, bir fan kartın sol ön kısmındayken diğeri sağ arka tarafında, adı "Ampere" olan bir mimarinin ekran kartlarının soğutması nasıl olacak ben de çok merak ediyorum açıkçasıTek tarafta altlı üstlü çift fan değil mi? Biraz bölgesel soğutma olmaz mı? Yani kartın tamamı değil de bir kısmı soğutulmuş olmaz mı? Verimsiz gibi. GTX 295 döneminde tek yan tarafta küçük fanlı modellerin ısınması yüzünden ortada büyük fanlı modellere geçildiği dönemleri hatırlattı bana.
Soğutucudan dolayı bu kadar büyükse dediğiniz olabilir ama PCB de büyükse hiç sanmıyorum.Muhtemelen markalar boyutu daha da küçültebilir
Her seride olduğu gibi referans kartlar yine çok ısınacaktır. Umarım yanılırım.Yok hocam, bir fan kartın sol ön kısmındayken diğeri sağ arka tarafında, adı "Ampere" olan bir mimarinin ekran kartlarının soğutması nasıl olacak ben de çok merak ediyorum açıkçası![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.