mcdikmen Kilopat Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2018 #1 Ekran kartım 840M Geforce, fakat hazır değil yazısı ile karşı karşıyayım. Kısayoldan -Shadowplay yazmayı denedim yine de bana mısın demedi. Not: 2 kere DDU ile kaldırıp tekrar yükledim halen devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2018
Ekran kartım 840M Geforce, fakat hazır değil yazısı ile karşı karşıyayım. Kısayoldan -Shadowplay yazmayı denedim yine de bana mısın demedi. Not: 2 kere DDU ile kaldırıp tekrar yükledim halen devam ediyor.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 27 Şubat 2018 #2 Sistem özellikleriniz hakkında daha fazla detay verin. DDU seçeneklerinde Nvidia GeForce Experience dosya kalıntılarını silerek deneyin. GeForce Experience v3.7.0 yükle|NVIDIA Video kaydı desteklenen oyunlar aşağıda sıralanmış. NVIDIA GeForce Experience için Desteklenen Oyunlar Eğer yukarıdaki oyunlardan farklı bir oyun için kayıt almak istiyorsanız. Bandicam yada OBS öneririm. Bandicam - Recording Software for screen, game and webcam capture Open Broadcaster Software | Ana Sayfa
Sistem özellikleriniz hakkında daha fazla detay verin. DDU seçeneklerinde Nvidia GeForce Experience dosya kalıntılarını silerek deneyin. GeForce Experience v3.7.0 yükle|NVIDIA Video kaydı desteklenen oyunlar aşağıda sıralanmış. NVIDIA GeForce Experience için Desteklenen Oyunlar Eğer yukarıdaki oyunlardan farklı bir oyun için kayıt almak istiyorsanız. Bandicam yada OBS öneririm. Bandicam - Recording Software for screen, game and webcam capture Open Broadcaster Software | Ana Sayfa
Adem Ali Karakavak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.060 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2018 #3 Shadowplay,Nvidia ekran kartlarının sadece 'GTX' İbareli olanlarında çalışır.Maalesef ekran kartınız uygun değil.
Shadowplay,Nvidia ekran kartlarının sadece 'GTX' İbareli olanlarında çalışır.Maalesef ekran kartınız uygun değil.