Çözüldü Nvidia "Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onlycrew

Hectopat
Daha fazla  
Zaten ortada sorun yok hocam. Bu sebeple düzelecek bir şey de yok. Normal bir durum.

Ben şimdi oyun oynayamayacak mıyım :(
Hocam bir oyun açayım dedim şimdi de NVIDIA alttan "Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Hatası" veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır hocam. Bundan sonra Driver Booster falan yok. Denk gelirsem basarım cezayı. Hayırlı olsun. Chipset ve ekran kartı sürücüsünü kurarak çözdük.
Ben şimdi ne yapacağım :d

Kurdum hocam bu DDU'yu nasıl kuracağım

Sonra buradakileri yapın.

Sürücüyü de attım.

Benim attığım linkten indirin. Kurun.

Onu indiriyorum YENER999 hocam demişti.

Sonra buradakileri yapın.

Sağ olun teşekkürler.

Sürücüyü de attım.

Hocam yarım devam etsek annem kızdı PC'yi kapat diyor iyi geceler hocam yarın saat 3.30 da gelirim sağ olun hocam destekleriniz için yarın görüşürüz.

Sıkıntı olmaz hocam. Mutlaka yardımcı olan bulunur. Buraya yazabilirsiniz.

Yazarsa ben yüksek ihtimalle bakarım 5 gibi.

Onu indiriyorum YENER999 hocam demişti.

Sağ olun teşekkürler.

Hocam yarım devam etsek annem kızdı PC'yi kapat diyor iyi geceler hocam yarın saat 3.30 da gelirim sağ olun hocam destekleriniz için yarın görüşürüz.

Tamam hocam yarın devam ederiz.

Mavi ekran hatasının çözümü o değildir ilk önce minidump dosyasına bakılır kontrol edilir oradan çıkan sonuca göre hareket edilir.

Biliyorum fakat mavi ekran sorunları ile tek tek uğraşmaması için format atmasını tavsiye ettim. Bilgisayarı zarar görmüş o yüzden de mavi ekran hataları olabilir.

Hocam bunu ben Windows 10'da Windows 7 de Win 8 deyim hepsinde aldım Windows 10'dan çıktım PC youryo diye şimdi 7'ye geçtim 1 2 hatfa önce sonra ındada verdi 8.1 sinlge geçtim bunda da veriyor PC birkaç defa yere düştü bilgisayar yok hocam yani şöyle anlatayım 7 yıllık PC hatta 8 oldu bu sene hocam bayağı hasarlı ben ondanda olabilir diye düşünüyorum ama abim bir el atıyor PC mük oluyor ne yapıyor bilmiyorum ama her şey işiyor benim elleyince bozuluyor.

Biliyorum fakat mavi ekran sorunları ile tek tek uğraşmaması için format atmasını tavsiye ettim. Bilgisayarı zarar görmüş o yüzden de mavi ekran hataları olabilir.

Hocam mesela RAM bozuk bunu minidump dosyasında görebiliyoruz. 10 kerede 100 kerede 1000 kerede format atsa sorunu çözülmez.

Hocam geldim selamünaleyküm.

Hocam şimdi bu ben notebook Win 8.1 64 Bit indiriyorum NVIDIA ekran kartını DDU işini nasıl yapacağım?
@Yener K. hocam buyrun.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    35,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Rehber var hocam. Daha iyi nasıl anlatılır bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı