Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #1 Yener K. dedi: Zaten ortada sorun yok hocam. Bu sebeple düzelecek bir şey de yok. Normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi oyun oynayamayacak mıyım Hocam bir oyun açayım dedim şimdi de NVIDIA alttan "Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Hatası" veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2022
Yener K. dedi: Zaten ortada sorun yok hocam. Bu sebeple düzelecek bir şey de yok. Normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi oyun oynayamayacak mıyım Hocam bir oyun açayım dedim şimdi de NVIDIA alttan "Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Hatası" veriyor.
Çözüm Yener K. 14 Ocak 2022 Tamamdır hocam. Bundan sonra Driver Booster falan yok. Denk gelirsem basarım cezayı. Hayırlı olsun. Chipset ve ekran kartı sürücüsünü kurarak çözdük.
Tamamdır hocam. Bundan sonra Driver Booster falan yok. Denk gelirsem basarım cezayı. Hayırlı olsun. Chipset ve ekran kartı sürücüsünü kurarak çözdük.
KS KS Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #41 @Yener K. hocam ne yapacağım buradan? Yener K. dedi: Rehber var hocam. Daha iyi nasıl anlatılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hemen bakıyorum. @Yener K. hocam format atayım mı ne diyorsunuz, elimde var SL. Artı 0 Eksi
@Yener K. hocam ne yapacağım buradan? Yener K. dedi: Rehber var hocam. Daha iyi nasıl anlatılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hemen bakıyorum. @Yener K. hocam format atayım mı ne diyorsunuz, elimde var SL.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #42 İlk olarak seçip kaldırmayı deneyin. Son çare olarak düşünebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #43 Yener K. dedi: İlk olarak seçip kaldırmayı deneyin. Son çare olarak düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tuşa bastım böyle bir şey diyor bekleyeceğiz. Yener K. dedi: İlk olarak seçip kaldırmayı deneyin. Son çare olarak düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattı. Onlycrew dedi: Hocam tuşa bastım böyle bir şey diyor bekleyeceğiz. Hocam yeniden başlattı. Genişletmek için tıkla... Yani bitti driveri sildi NVIDIA'nın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: İlk olarak seçip kaldırmayı deneyin. Son çare olarak düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tuşa bastım böyle bir şey diyor bekleyeceğiz. Yener K. dedi: İlk olarak seçip kaldırmayı deneyin. Son çare olarak düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattı. Onlycrew dedi: Hocam tuşa bastım böyle bir şey diyor bekleyeceğiz. Hocam yeniden başlattı. Genişletmek için tıkla... Yani bitti driveri sildi NVIDIA'nın.
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 14 Ocak 2022 #44 Onlycrew dedi: Hocam geldim selamünaleyküm. Hocam şimdi bu ben notebook Win 8.1 64 Bit indiriyorum NVIDIA ekran kartını DDU işini nasıl yapacağım? @Yener K. hocam buyurun. Genişletmek için tıkla... DDU ayarlarını paylaşılan rehberdeki gibi yapın. Onlycrew dedi: Eki Görüntüle 1269622 Hocam tuşa bastım böyle bir şey diyor bekleyeceğiz. Hocam yeniden başlattı. Yani bitti driveri sildi NVIDIA'nın. Genişletmek için tıkla... NVIDIA sitesinden indirdiğiniz sürücüyü bilgisayarınıza kurun. Son düzenleme: 14 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Onlycrew dedi: Hocam geldim selamünaleyküm. Hocam şimdi bu ben notebook Win 8.1 64 Bit indiriyorum NVIDIA ekran kartını DDU işini nasıl yapacağım? @Yener K. hocam buyurun. Genişletmek için tıkla... DDU ayarlarını paylaşılan rehberdeki gibi yapın. Onlycrew dedi: Eki Görüntüle 1269622 Hocam tuşa bastım böyle bir şey diyor bekleyeceğiz. Hocam yeniden başlattı. Yani bitti driveri sildi NVIDIA'nın. Genişletmek için tıkla... NVIDIA sitesinden indirdiğiniz sürücüyü bilgisayarınıza kurun.
KS KS Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #45 T Yazılımcı0 dedi: DDU ayarlarını paylaşılan rehberdeki gibi yapın. NVIDIA sitesinden indirdiğiniz sürücüyü bilgisayarınıza kurun. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. Yazılımcı0 dedi: DDU ayarlarını paylaşılan rehberdeki gibi yapın. NVIDIA sitesinden indirdiğiniz sürücüyü bilgisayarınıza kurun. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım NVIDIA'yı yaptım oradaki yazanı yeniden başlattım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
T Yazılımcı0 dedi: DDU ayarlarını paylaşılan rehberdeki gibi yapın. NVIDIA sitesinden indirdiğiniz sürücüyü bilgisayarınıza kurun. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. Yazılımcı0 dedi: DDU ayarlarını paylaşılan rehberdeki gibi yapın. NVIDIA sitesinden indirdiğiniz sürücüyü bilgisayarınıza kurun. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım NVIDIA'yı yaptım oradaki yazanı yeniden başlattım.
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 14 Ocak 2022 #46 Onlycrew dedi: T Tamam deniyorum. Kaldırdım NVIDIA'yı yaptım oradaki yazanı yeniden başlattım. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kurduğunuzda aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcıları yazan yerde NVIDIA olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Onlycrew dedi: T Tamam deniyorum. Kaldırdım NVIDIA'yı yaptım oradaki yazanı yeniden başlattım. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kurduğunuzda aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcıları yazan yerde NVIDIA olması gerekiyor.
KS KS Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #47 Yazılımcı0 dedi: Sürücüyü kurduğunuzda aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcıları yazan yerde NVIDIA olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yazılımcı0 dedi: Sürücüyü kurduğunuzda aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcıları yazan yerde NVIDIA olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla...
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #48 Kartta sıkıntı var gözüküyor. Kod 43 falan gibi bir durum var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Onlycrew Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #49 Yener K. dedi: Kartta sıkıntı var gözüküyor. Kod 43 falan gibi bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Kartta sıkıntı var gözüküyor. Kod 43 falan gibi bir durum var mı? Genişletmek için tıkla...
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #50 Yeniden başlatıp deneyin. Artı 0 Eksi