Bir saniye çok özür dilerim dalgınlıktan sizin NVIDIA kullandığınızı unutmuşum. Maalesef verdiğim sürücler sadece AMD ve Intel için. Biraz beklerseniz NVIDIA ve Intel için olanıda bulmaya çalışacağım. Tekrar özür dilerim.
-Düzenleme
http://tr.download.nvidia.com/Windows/320.49/320.49-notebook-win8-win7-64bit-international-whql.exe
Bunu denermisiniz lütfen? Yükledikten sonra "Değiştirilebilir Grafikler" ile ilgili sorunlarınıza yardım edeceğim. Ben de HP Pavilion dv7-6c00et(AMD HD 7690m XT + Intel HD Graphics 4000) var ve aynı b.ktan durum bende de var. Bu yüzden konuyla ilgili biraz da olsa bilgiye sahibim.
Moderatör/Yöneticilere bir not: Bilgisayarı ilk aldığımda günlerimi aldı bu b.ktan durumu çözüp adam gibi bir sürücü bulmam ve güncellemeler geldiğinde çoğu zaman yine aynı şeyleri yaşıyorum. Örneğin minecraftta ya da BF3 de sık sık görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kestiği için oyun oynayamıyordum. Ya da uyarı vermediği zamanlarda bilgisayar kilitleniyordu ki daha kötü bir durum. Bu yüzden bu "Değiştirilebilir Grafik" olayının tamamen b.ktan ve gereksiz bir şey olduğunu düşünüyorum, kim ne derse desin. Teşekkürler.