Çözüldü NVIDIA Grafik Sürücüsü "Kurulum programı başarısız" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anonyuser6754

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben anakartımı değiştirme kararı aldım ve anakartımı değiştirdim. PC'yi açtığımda ekran kartı driveri silinmişti ve ben de yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi. Güvenli modda DDU programı ile tamamen driveri sildim ve driveri indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum:

1662674189606.png

Çözüm
Evet dediğinizi denedim ekran kartının markası NVIDIA leadtek px 9600GT bu arada eklemeyi unutmuşum anakartımla beraber işlemcimide değiştirdim

Sorunu şu şekilde çözdüm onboard ile PC'yi açtım ve ilk onboard grafik kartının sürücülerini indirdim ve sonrasında harici ekran kartıyla açtığımda sürücüleri indirebildim
Evet dediğinizi denedim ekran kartının markası NVIDIA leadtek px 9600GT bu arada eklemeyi unutmuşum anakartımla beraber işlemcimide değiştirdim

Sorunu şu şekilde çözdüm onboard ile PC'yi açtım ve ilk onboard grafik kartının sürücülerini indirdim ve sonrasında harici ekran kartıyla açtığımda sürücüleri indirebildim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı