A Ayşad Əsgərli Hectopat Katılım 18 Kasım 2013 Mesajlar 5 14 Ocak 2014 #1 PC-nin icinde NVDIA gtX 630 4gb var. Ne yapa bilirim? Ekran kartini sokup yeniden takmak istedim yapamadim.
PC-nin icinde NVDIA gtX 630 4gb var. Ne yapa bilirim? Ekran kartini sokup yeniden takmak istedim yapamadim.
Fatih Arslanoğlu Hectopat Katılım 19 Ağustos 2013 Mesajlar 85 14 Ocak 2014 #2 Ekran kartının driverini yüklemeyi denedinmi ? Bilgisayarın çalıştığına göre ya 2 ekran kartı var yada onboard olarak kullanıyosun değil mi ?
Ekran kartının driverini yüklemeyi denedinmi ? Bilgisayarın çalıştığına göre ya 2 ekran kartı var yada onboard olarak kullanıyosun değil mi ?
A Ayşad Əsgərli Hectopat Katılım 18 Kasım 2013 Mesajlar 5 14 Ocak 2014 #3 Driveri yukledim amma bir az calisdikdan sonra uygun yazilim yok diyor. - - - Güncellendi - - - Evet onboard olarak kullaniyorum.
Driveri yukledim amma bir az calisdikdan sonra uygun yazilim yok diyor. - - - Güncellendi - - - Evet onboard olarak kullaniyorum.
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 14 Ocak 2014 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolar yardımcı olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolar yardımcı olabilir.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 15 Ocak 2014 #5 GT 630 4 GB alarak kazıklanmışsınız öncelikle. Bu kart oyun amaçlı değildir. Ekran kartını taktıktan sonra görüntü kablosunu anakarttan söküp ekran kartına taktınız mı?
GT 630 4 GB alarak kazıklanmışsınız öncelikle. Bu kart oyun amaçlı değildir. Ekran kartını taktıktan sonra görüntü kablosunu anakarttan söküp ekran kartına taktınız mı?