Arkadaşlar geçenlerde bu driverlar hakkında başka yabancı forumlarda ve mizah amaçlı bir Youtube kanalında yapılmış video gördüm. Nvidia yeni getirdiği güncellemeler ile ekran kartının performansını düşürüyor mu acaba? Fazla araştıramadım ama böyle bir şey var mı? GTX 970.
Gtx 1060 var son güncel driver'a geçtiğimde witcher 3 de 2-3 fps'lik artış yaşadım(13 gün oluyor). Diğer oyunlarda bilmiyorum ama güncellemeni tavsiye ederim sıkıntı olmaz.
Ürün yaşam döngüsü dediğimiz bu olay külotlu çoraplarda bile var . Külotlu çoraplar ilk çıktığında yolda kalan arabaları çekerken halat niyetine bile kullanılıyormuş, haliyle herkes ihtiyacı kadar aldıktan sonra hiç tekrar alma ihtiyacı olmadığı için firma iflas etmiş. Sebebi külotlu çoraplardır yani Şimdi ürün yaşam döngüsü dedikleri, bilerek eskitme olayı olmasa nasıl para kazansınlar?
399 ile 416 sürümü arasında FPS sorunu vardı. 417 sürümü ile bu sorun giderilmiş sanırım. Nvidia'nın yaptığı yanlışlıktan ötürü herkes planlı eskitme zannetmiş olabilir yada Nvidia tepkiler arttığı için sorunu gidermiş olabilir.