Nvidia Güncel Driverlarında Performansı Düşürüyor mu?

Apple için söylenen hurafe değil ki. Kendileri özür bile dilemediler mi? Apple bile yapıyorsa hepsinden beklerim. Maalesef insanların büyük kısmında bu büyük şirketleri kutsal ve hatasız görme eğilimi var. Wolkswagen ve BMW gibi milyar dolarlık otomobil şirketlerinin bile sahtecilik yaptığı bir dünyada her şirketten her şeyi beklemek lazım.

Arkadaşlar konu tekrardan günceldir. Dün veya Cuma günü yeni gelen Nvidia güncellemesini yaptım ve şuanda PUBG'de etrafımda kimse yokken, evin içerisinde bile 50FPS'den yukarı alamıyorum. Bu sadece PUBG için geçerli değil CS:GO'da da 200 üstünde FPS alamıyorum. Bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar geçenlerde bu driverlar hakkında başka yabancı forumlarda ve mizah amaçlı bir Youtube kanalında yapılmış video gördüm. Nvidia yeni getirdiği güncellemeler ile ekran kartının performansını düşürüyor mu acaba? Fazla araştıramadım ama böyle bir şey var mı? GTX 970.
Dostum yeni kartta bu fps düşü mevcut değil fakat eski kartlarda düşüş yaratabiliryor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı