NVIDIA güncellemesi sonrası CS2 açılış ekranında donuyor

ASV

Femtopat
Daha fazla  
Düne kadar böyle bir sorun yoktu, NVIDIA güncellemesini yaptıktan sonra oldu. Oyuna giriyor, başlarken çıkan ses geliyor ama ekran donuyor, mouse imleci kayboluyor. Güç GPU'ya bindiği anda oluyor (ekran modu Optimus'a geçince).

DDU ile silip son diriveri NVIDIA'nın resmi sitesinden tekrar indirip yükleyin. Gene olursa DDU ile bir daha silip bir önceki sürümü yükleyin. Bir de gelen her güncellemeyi NVIDIA'ya yüklemeyin AMD gibi oldular.

DDU ile silip son diriveri NVIDIA'nın resmi sitesinden tekrar indirip yükleyin. Gene olursa DDU ile bir daha silip bir önceki sürümü yükleyin. Bir de gelen her güncellemeyi NVIDIA'ya yüklemeyin AMD gibi oldular.

DDU ile silmeden yeni sürücünün üstüne eskiyi yükledim hocam sorun çözülmedi. Dosyaları da doğruladım acaba gücü GPU yerine ekran kartınamı versem.

DDU ile silmeden yeni sürücünün üstüne eskiyi yükledim hocam sorun çözülmedi. Dosyaları da doğruladım acaba gücü GPU yerine ekran kartınamı versem.

O şekilde yapmanız pek iyi değil DDU ile komple silip sıfırdan sürücüyü indirip temiz kurulum yapmanızı öneririm. O tür ince ayarları pek bilmiyorum ama önceden sorun yok güncellemende sonra olduysa ya sürücü yüklerken hata olmuştur. Ya da gene NVIDIA sürücüsü bugludur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı