NVIDIA kartı güncellemesi sonrası siyah ekran hatası

olmamak

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, NVIDIA kartımı güncellerken PC kapandı, tekrar açıldı sonra dondu. Ben de reset tuşuna bastım, ardından siyah ekran gelmeye başladı ve ekran gelmiyor artık. ChatGPT'den destek almaya çalıştım, dediği her şeyi yaptım, BIOS çipini söktüm geri taktım ama hala ekran gelmiyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarı sürekli açıp kapatın. Otomatik onarım ekranı gelince güvenli moddan çalıştırmayı deneyin. DDU ile ekran kartının driver'ını silip, güvenli moddayken manuel olarak tekrardan indirmeyi deneyin.

Bayram başkan öncelikle teşekkür ederim akşam 5 6 defa bilgisayarı aç kapat yaptım ama bir aksiyon alamadım sürekli aç kapat derken hiç beklemeden mi yapayım yoksa açıyım belli bir süre bekleyip kapatayımmı birde akşam en azından siyah ekran geliyordu şimdi direk monitörde sinyal yok yazıyor ama ben ekran kartını sök tak yaptım birde bios chipini sök tak yaptım bir alakası olabilir mi (ama tüm fanlar dönüyor kasanın ışıkları çalışıyor)kusura bakma çok uzun oldu ama yardımcı olursan çok sevinirim (şimdide anakarttan 4 tane kısa bip sesi geliyor) anakarti mi bozdum acaba

Ekran kartı ve Ramleri tam oturttunuz mu?
Yükleme ekranı gelirken bilgisayarı tekrar kapatacaksınız. Ortalama 3-4 kapatıp açmada otomatik onarım ekranına gelmeli.

Ekran kartı ve Ramleri tam oturttunuz mu?
Yükleme ekranı gelirken bilgisayarı tekrar kapatacaksınız. Ortalama 3-4 kapatıp açmada otomatik onarım ekranına gelmeli.
Hocam hiç ekran gelmiyor görüntü yok yani yükleme ekranını göremiyorum

Bios a girmeyi dene açılışta.. BIOS ayarları menüsünde, "Önyükleme" veya "Güvenlik" sekmesini bul. "Güvenli Önyükleme" veya "Güvenli Mod" seçeneğini bul ve etkinleştir. Bu şekilde dene istersen.

Bios a girmeyi dene açılışta.. BIOS ayarları menüsünde, "Önyükleme" veya "Güvenlik" sekmesini bul. "Güvenli Önyükleme" veya "Güvenli Mod" seçeneğini bul ve etkinleştir. Bu şekilde dene istersen.
Hocam görüntü gelmiyor ama sürekli f2 ye bassam biosa girince görüntü verir mi acaba

Hocam görüntü gelmiyor ama sürekli F2'ye bassam BIOS'a girince görüntü verir mi acaba?

Mantıken gelmesi lazım. Eğer tamamen onboard ekran kartı yanmadıysa gelmeli. İşletim sistemi gümlese PC açılmasa bile BIOS'a girebiliyoruz sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…