NVIDIA Kasıtlı Yavaşlatma Yapıyor Mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jusword

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, bu aralar NVIDIA güncellemeler ile ekran kartlarını yavaşlatıyor deniliyor sizce doğru mu veya doğruluğu varmıdır? Ayrıca böyle bir video da gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu performans düşüşü pascal mimarisi ve daha alt mimarileri etkilemiş durumda. Yeni RTX serisi turning mimarili kartlarda sorunsuz çalışıyor.

En iyi performans FPS açısından hangi sürümde acaba? Onu indirip kurmak istiyorum.

Yalnız şöyle bir ilginçlik var ki GTX 1060 kullanıyorum ve Far Cry 5'de orda görülen değerlerden 13-15 FPS fazla alıyorum. Driver olarak 416.34 kullanıyorum.

En iyi performans FPS açısından hangi sürümde acaba? Onu indirip kurmak istiyorum.
399.24 olması gerekmekte.
Yalnız şöyle bir ilginçlik var ki GTX 1060 kullanıyorum ve Far Cry 5'de orda görülen değerlerden 13-15 FPS fazla alıyorum. Driver olarak 416.34 kullanıyorum.
Merhabalar videoda kullanılan driver 416.16 sürümü. Nvidia'nın yeni paylaştıpı 416.34'te bu sorun ortadan kaldırılmış olabilir.

416.16 ve 416.34 arasında bir performans farkı yok benim için. Overclock yapılıydı bunu sıfırladım ve tekrar yaptım. İki türlü de 399.24 ve 416.16 sürümlerinden daha iyi FPS değerlerim. Sonuçlarla oynandığını düşünüyorum.

Nvidia'da bozdu işi artık. Yeni kartları çıkartınca eski olanların performansını bu şekilde düşürüyor.

Nvidia'da bozdu işi artık. Yeni kartları çıkartınca eski olanların performansını bu şekilde düşürüyor.

Performans düşüşü gibi bir şey söz konusu değil. Üstelik sisteminiz Nvidia kartlı bir sistem bile değil. İnternet ortamında gördüğünüz her şeye inanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…