NVIDIA MFG görüntüyü bozar mı?

kular14

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, DLSS'yi performance Ultra performance yapınca çözünürlük bayağı düşüyor, onun farkındayım ama MFG'yi 4X yapınca deli FPS artmasına rağmen görüntü bozuluyor mu bozulmuyor mu emin olamadım. İlk defa NVIDIA kart kullanıyorum, MFG'yi açmak okey midir, görüntüyü çok etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, DLSS'yi performance Ultra performance yapınca çözünürlük bayağı düşüyor, onun farkındayım ama MFG'yi 4X yapınca deli FPS artmasına rağmen görüntü bozuluyor mu bozulmuyor mu emin olamadım. İlk defa NVIDIA kart kullanıyorum, MFG'yi açmak okey midir, görüntüyü çok etkiler mi?

Göreceli bir durum. Biraz da olsa görüntü hep bozulur. Sonuçta araya kare ekliyor karışık yerlerde kendini belli eder biraz. Birçok kişi de MFG'nin etkili olmadığı iyi hissettirmediğini de söyler. Sizin için akıcılık katıyorsa görüntüde bir bozukluk hissetmiyorsanız kullanın. MFG pek deneyemedim ama fg kullanırken bir sıkıntıya rastlamadım. Oyunda gecikme olabiliyor bir nebze.

Bu öznel birşey ama görüntüyü bozuyor her türlü değip değmeyeceyi kişiden kişiye değişir.Görüntüsüne göre verdiği fps iyi olsada ben açmam 100fpsden sonrası gerekli değil bence çok.

Göreceli bir durum. Biraz da olsa görüntü hep bozulur. Sonuçta araya kare ekliyor karışık yerlerde kendini belli eder biraz. Birçok kişi de MFG'nin etkili olmadığı iyi hissettirmediğini de söyler. Sizin için akıcılık katıyorsa görüntüde bir bozukluk hissetmiyorsanız kullanın. MFG pek deneyemedim ama fg kullanırken bir sıkıntıya rastlamadım. Oyunda gecikme olabiliyor bir nebze.
Evet birazcık gecikme yapıyor ama fps i arttırıp güzel de bir akıcılık saglıyor acıkcası. Sadece grafıklerı ben farkında olmadan da bozuyor mu onu merak etmiştim.

Evet birazcık gecikme yapıyor ama FPS'i arttırıp güzel de bir akıcılık saglıyor açıkçası. Sadece grafıklerı ben farkında olmadan da bozuyor mu onu merak etmiştim.

Çok hareketli oyunlarda hissedersin. TLOU gibi bir oyunda ben hissetmedim. Azda olsa DL the Beast oynarken hissettiğimi söyleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı