Açarsan belli bir oranda MHz'in artar. Yani aç. Bir süre ekran kartını full kullanıyor ve en optimal ayarları bulup yapıyor kendisi.Arkadaşlar NVIDIA da gezerken böyle bir şeye denk geldim, bunu açsam bir işe yarar mı veyahut bir zararı olur mu? Laptop kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2442296
Açarsan belli bir oranda MHz'in artar. Yani aç. Bir süre ekran kartını full kullanıyor ve en optimal ayarları bulup yapıyor kendisi.Arkadaşlar NVIDIA da gezerken böyle bir şeye denk geldim, bunu açsam bir işe yarar mı veyahut bir zararı olur mu? Laptop kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2442296
Açarsan belli bir oranda MHz'in artar. Yani aç. Bir süre ekran kartını full kullanıyor ve en optimal ayarları bulup yapıyor kendisi.
Hayır. Hiçbir şey olmaz. Ben de laptoptayım. Masaüstünde de açık Laptopta da. Zaten ısı artışı yaratacak kadar "oh be ekran kartım hızlandı" diyemiyoruz maalesefÇok bir ısı artışı olur mu acaba? Malum zaten laptopdayım.
Hayır. Hiçbir şey olmaz. Ben de laptoptayım. Masaüstünde de açık laptopta da. Zaten ısı artışı yaratacak kadar "oh be ekran kartım hızlandı" diyemiyoruz maalesef![]()
Rica ederim. İyi günler ve iyi sosyaller dilerimAnladım teşekkür ederim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.