Çözüldü NVIDIA sistemde AMD ekran kartı gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kular14

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, RTX 5070 Ti ekran kartım var, işlemcim de R7 7800x3D.

MSI Afterburner'ı falan açınca 2 ekran kartı gibi görüyor, AMD falan yazıyor. Ayrıca Cyberpunk'a girdim, DLSS açayım dedim, bir baktım AMD FSR 3.1 falan yazıyor, nasıl düzelteceğim bunu? İşlemci 3xD olduğundan ekran kartı gibi mi görüyor, ne oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DLSS'in gözükmemesi ayrı bir sorun. AMD kartın gözükme sebeplerini açıkladım. Dediğim gibi, herhangi bir sorun yok.
R7 7800x3D'nin içindeki dahili ekran kartı gözüküyor MSI Afterburner'de. RTX 5070 Ti hem DLSS hem FSR desteklediği için ayarlarda FSR'ın gözükmesi de normal. Anlayacağın herhangi bir sorun, düzeltilmesi gereken bir şey yok.

Artı -3 Eksi
R7 7800x3D'nin içindeki dahili ekran kartı gözüküyor MSI Afterburner'de. RTX 5070 Ti hem DLSS hem FSR desteklediği için ayarlarda FSR'ın gözükmesi de normal. Anlayacağın herhangi bir sorun, düzeltilmesi gereken bir şey yok.

Hayır fakat problem Cyberpunk 2077 de sadece FSR 3.1'in gozukmesıydı. Fakat başka bir cozum yolu varmış oradan hallettim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı