Hayır. Söylemek istediğim kurduğumuz dosyalar nereye gidiyor?Tek bir sürücü değil tüm sürücülere ait link bu: Advanced Driver Search official NVIDIA drivers
Sürücüyü indirirken, Experience için de kurulum izni istiyor, izin verirsen onu da indirir.
Tam olarak sorduğun şey bu ise tabii.
Hayır. Söylemek istediğim kurduğumuz dosyalar nereye gidiyor?
Bakıyorum hocam.C:/Program Files/NVIDIA Corporation/Installer2 içinde display driver başlığı içinde bir sürü dosya olacaktır.
Neden böyle bir şey yapıyorsun acaba?Hocam bu arkadaşın dosyaları, ben de onun dosyasını kuracağım.
Neden böyle bir şey yapıyorsun acaba?
RTX 3060 Driver güncelleme sonrası FPS düşüşü
Merhaba, ben normalde sürücüleri GeForce Experience'tan indiriyordum, fakat boşta yüksek frekanslarda çalışıyordu, NVIDIA'nın kendi sitesinden 3060 driverı indirip kurdum, boşta frekans vs. düştü fakat oyunlarda FPS düşüklüğüde oldu, bu ciddi bir düşüş GTA 5 MSAA açık Ultra ayarlarda 75 üstü FPS...www.technopat.net
3-4 Gündür driver sorunu yaşıyorum, arkadaşın driver düzgün çalışıyor, ben de ondan almaya karar verdim.
Hocam attığım konu ile bilginiz varsa rica ediyorum yardım lazım. Hala çözmüş değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.