NVIDIA sürücü dosyaları nerede?

İyi güzel düşünüyorsun ama yapmaya çalıştığın şey sağlıklı değil. Kaş yapayım derken göz çıkarma. Arkadaşından kendine atmaya çalıştığın sürücüyü sen indirmeyi denedin mi?

Evet denedim hocam, denemediğim sürücü kalmadı, eski, yeni. Konuda zaten söyledim her şeyi hocam son sayfalara gidebilirsiniz.

Evet denedim hocam, denemediğim sürücü kalmadı, eski, yeni. Konuda zaten söyledim her şeyi hocam son sayfalara gidebilirsiniz.
Anladım hocam, sürücü konusunda her şeyi deneyip sonuca ulaşamamışsınız. Sürücü ile çözülecek bir durum değil kısaca. Oyun içi GPU kullanımları mı düştü? Kurduktan sonra sorunların başladığı sürücünün yama notlarına da baktın mı? Sisteminle uyumsuz duran bir olay olmuştur belki. X oyununa X bilmem aygıtında X konusunda optimize ayarlar getirilmiştir vs. vs. diye gider bu.

Anladım hocam, sürücü konusunda her şeyi deneyip sonuca ulaşamamışsınız. Sürücü ile çözülecek bir durum değil kısaca. Oyun içi GPU kullanımları mı düştü? Kurduktan sonra sorunların başladığı sürücünün yama notlarına da baktın mı? Sisteminle uyumsuz duran bir olay olmuştur belki. X oyununa X bilmem aygıtında X konusunda optimize ayarlar getirilmiştir vs. vs. Diye gider bu.

Hocam frekanslar kullanımlar aynı, değişen bir şey yok, Hatta Frekanslar çok azıcık yükselmiş gibi, ama gen FPS düşüyor MSAA açınca, veya eskisine göre. Ne yapabilirim? Siz ne dersiniz?

Sürücüye bakıyorum, birinde de daha büyük sorunlar olmuş ve 537.13 sürümüne dönünce ortadan kalkmış. Denemediysen dene.

Aşağıda birebir seninle aynı sorunu yaşayan biri var :

Rich (BB code):
so i upgraded drivers to the latest version (537.42) and now my fps has gone from a solid 140 to 60-90 sometimes dropping as low as 40.. i tried reverting back to the older version of the driver and nothing..is there any fix to this im on a 3060 RTX .. its made playing warzone inparticular basically impossible now.the gpu itself is barely a year old and worked fine up until this point.. temps are always good so whats the deal, why arent you guys adressing this issue because its clear MANY MANY MANY peoplem are having the same issue.

Şunu dener misin ayrıca ?

@181951 Cok sürücü denedik o konuda garip bir problem var cozemedim bende.

Çok garip bir durum. Rockstar oyunlarında özellikle olması düşündürdü bir acaba W11 için özel bir optimizasyon mu getiriliyor diye ama sadece düşüncede kaldı.

Sürücüye bakıyorum, birinde de daha büyük sorunlar olmuş ve 537.13 sürümüne dönünce ortadan kalkmış. Denemediysen dene.

Aşağıda birebir seninle aynı sorunu yaşayan biri var:

Rich (BB code):
so i upgraded drivers to the latest version (537.42) and now my fps has gone from a solid 140 to 60-90 sometimes dropping as low as 40.. i tried reverting back to the older version of the driver and nothing..is there any fix to this im on a 3060 RTX .. its made playing warzone inparticular basically impossible now.the gpu itself is barely a year old and worked fine up until this point.. temps are always good so whats the deal, why arent you guys adressing this issue because its clear MANY MANY MANY peoplem are having the same issue.

Şunu dener misin ayrıca?

Çok garip bir durum. Rockstar oyunlarında özellikle olması düşündürdü bir acaba W11 için özel bir optimizasyon mu getiriliyor diye ama sadece düşüncede kaldı.

Hocam eskiden sürücü bozulduğunda eski düzgün çalışan sürücüye geri dönmüştüm fakat sorunum çözülmemişti, 2-3 gün önce DDU ile silip yeniden bu sürümü denemiştim olmamıştı, ama gene denerim. Power artırmayı diyorsanız onu da denedim, hatta 110 yaptım değişen hiçbir şey olmadı. Hocam sorun MSAA açınca çok fazla FPS düşüyor, eskiden böyle değildi, MSAA 4x yapıyorum FPS 40-50'lere düşüyor.

Hocam eskiden sürücü bozulduğunda eski düzgün çalışan sürücüye geri dönmüştüm fakat sorunum çözülmemişti, 2-3 gün önce DDU ile silip yeniden bu sürümü denemiştim olmamıştı, ama gene denerim. Power artırmayı diyorsanız onu da denedim, hatta 110 yaptım değişen hiçbir şey olmadı. Hocam sorun MSAA açınca çok fazla FPS düşüyor, eskiden böyle değildi, MSAA 4X yapıyorum FPS 40-50'lere düşüyor.

Çok fazla aynı problemi yaşayan insan gördüm ve net bir çözüm yok. 10 Ekim'de çıkan sürümü yüklemiş miydin daha önce? Yüklemediysen onu da dene. NVIDIA'dan çözüm beklemek gerekiyor bu noktada büyük ihtimalle.

Her ihtimale karşı olay raporlarını da at bakayım: Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak

Çok fazla aynı problemi yaşayan insan gördüm ve net bir çözüm yok. 10 Ekim'de çıkan sürümü yüklemiş miydin daha önce? Yüklemediysen onu da dene. NVIDIA'dan çözüm beklemek gerekiyor bu noktada büyük ihtimalle.

Her ihtimale karşı olay raporlarını da at bakayım: Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Yükledim. Atıyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı