Nvidia Sürücü Kurarken Donanım Bulunamadı Hatası

Bios default yap, format at, imzamdan Aida64 sonucunu paylaş.
Usta kurbanın olayım yardım et bana. Buyur rapor sana. Report.htm

Poyrazın dediğin seninle alakası yok.
BIOS'a girip optimize defaults yap.
AIDA raporu nerede ?
Usta raporu paylaştım lütfen yardım edin, bu arada w7 yükledim kendi işletim sistemidir diye yine aynı hata aygıt yöneticinsde, nVidia ekran kartı gözükmüyor

Sistemde Nvidia donanım olmadığı gözüküyor? BIOS'u doğru güncellediğine emin misin? BIOS'a gir optimal default yap save yap. Hala aygıt yöneticisinde gözükmez ise bir bilgisayarcıya harici GPU'yu kontrol etmesini iste.
O dediklerinin hepsini yaptım usta olmadı, bilgisayarcıya gitmememin sebebi bu sorunla sık karşılaşıyorum o yüzden.

Bulunmuş şeyi nasıl tekrar buluyorsun? :) Çözümü zaten yazmıştım.
Sen yazdın da ben bilmediğim için o ayarları, default yaptım onuda açınca ekranda gözüküyor. Sonra sağı solu kurcalarken unlock olanları gördüm, onları değiştirdim heralde bunlar dedim, meğer içindeki bir tanesi oymuş diğerleri bazı şeyleri kapattı. Deneme yanılma yoluyla elimden geldiğince yaptım. Tecrübe oldu. :) Tabi senin söyledin diye yaptım ama baya sonradan bulup yaptım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı