Çözüldü NVIDIA Sürücüsü güncelledikten sonra siyah ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burak3911

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar NVIDIA sürücü güncellerken siyah ekran geldi ve GPU sıfırlamama rağmen aynı kaldı ve hiçbir kısayol çalışmıyor. Kasa açık ama siyah ekranda kaldı. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Bilgisayarı güvenli modda başlatın. Bir önceki sürümü indirip öyle kurmayı deneyin.

Güvenli mod için ise;

Shift+Yeniden Başlat'ı basın sonra bilgisayar açılınca Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat seçeneğini seçin. PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenekler listesi vardır. PC'yi Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 veya Fn+F4 tuşuna (ekrandaki talimatları izleyerek) basın.

Şuan farkettim siz siyah ekrandak kalmıştınız. Özür diliyorum. Şu uygulamayı yapın;

Bilgisayarınızı açın ve Windows logosu görünmeden önce güç düğmesine basılı tutarak kapatın.
Bu işlemi toplamda üç kez tekrarlayın.
Üçüncü denemeden sonra, bilgisayarınız "Otomatik Onarım" moduna geçecektir.
Bu ekranda "Gelişmiş seçenekler"i seçin.
Ardından sırasıyla "Sorun Giderme" > "Gelişmiş seçenekler" > "Başlangıç Ayarları > Yeniden başlatı seçin. PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenekler listesi vardır. PC'yi Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 veya Fn+F4 tuşuna (ekrandaki talimatları izleyerek) basın.
Bilgisayarı güvenli modda başlatın. Bir önceki sürümü indirip öyle kurmayı deneyin.

Güvenli mod için ise;

Shift+Yeniden Başlat'ı basın sonra bilgisayar açılınca Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat seçeneğini seçin. PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenekler listesi vardır. PC'yi Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 veya Fn+F4 tuşuna (ekrandaki talimatları izleyerek) basın.

Şuan farkettim siz siyah ekrandak kalmıştınız. Özür diliyorum. Şu uygulamayı yapın;

Bilgisayarınızı açın ve Windows logosu görünmeden önce güç düğmesine basılı tutarak kapatın.
Üçüncü denemeden sonra, bilgisayarınız "Otomatik Onarım" moduna geçecektir.
Bu ekranda "Gelişmiş seçenekler"i seçin.
Ardından sırasıyla "Sorun Giderme" > "Gelişmiş seçenekler" > "Başlangıç Ayarları > Yeniden başlatı seçin. PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenekler listesi vardır. PC'yi Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 veya Fn+F4 tuşuna (ekrandaki talimatları izleyerek) basın.

Çözüm

Güvenli mod için ise;

Shift+yeniden başlat'ı basın sonra bilgisayar açılınca sorun gider > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarları > yeniden başlat seçeneğini seçin. PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenekler listesi vardır. PC'yi güvenli modda başlatmak için 4 veya F4 veya FN+F4 tuşuna (ekrandaki talimatları izleyerek) basın.

Şu an fark ettim siz siyah ekrandak kalmıştınız. Özür diliyorum. Şu uygulamayı yapın;

Üçüncü denemeden sonra, bilgisayarınız "otomatik onarım" moduna geçecektir.
Bu ekranda "gelişmiş seçenekler"i seçin.
Ardından sırasıyla "sorun giderme" > "gelişmiş seçenekler" > "başlangıç ayarları > yeniden başlatı seçin. PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenekler listesi vardır. PC'yi güvenli modda başlatmak için 4 veya F4 veya FN+F4 tuşuna (ekrandaki talimatları izleyerek) basın.

Eyvallah kanka düzeldi sağ olasın.

Yeni konular

Geri
Yukarı