NVIDIA sürücüsü güncellenmiyor

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, NVIDIA'nın sitesinden sürücü indirdim ve kurdum fakat aygıt yöneticisnden bakınca hala eski sürücünün tarihi duruyor. Ve en başta kartınız özellikleri karşılamıyor tarzı hata verdi. Hiçbir zaman yaşamadım ve kartın modelini ve kullandığım Windows'u doğru seçip indirdim.

Merhaba, NVIDIA'nın sitesinden sürücü indirdim ve kurdum fakat aygıt yöneticisnden bakınca hala eski sürücünün tarihi duruyor. Ve en başta kartınız özellikleri karşılamıyor tarzı hata verdi. Hiçbir zaman yaşamadım ve kartın modelini ve kullandığım Windows'u doğru seçip indirdim.
Ekran kartınız nedir?
Biraz eski ise yeni sürücüsü çıkmıyor olabilir.

Ekran kartınız nedir?
Biraz eski ise yeni sürücüsü çıkmıyor olabilir.

Hayır çıkıyor. Ekran kartım RTX 2060. 22'sinde çıkmış yükledim fakat aygıt yöneticisinde sürücü tarihi 15 gözüküyor halen.

Ekran kartin ne?
Sürümü NVIDIA Control Panel'den kontrol et.

İlginç. Sürücü sürümü indirdiğim sürümle aynı tarih nerede yazıyor bulamadım. Fakat aygıt yöneticisinde tarihi eski sürücünün tarihi.

Yeniden başlattiniz mi Experience programında güncellemeyi kontrol edin de bulursa yapar.

Yeniden başlattiniz mi Experience programında güncellemeyi kontrol edin de bulursa yapar.

Evet başlattım. Experience programı çok sorunlu çalışmaya başladığı için sildim artık elle yüklüyorum. Dediğim gibi her yerde farklı gösteriyor.

İlginç. Sürücü sürümü indirdiğim sürümle aynı tarih nerede yazıyor bulamadım. Fakat aygıt yöneticisinde tarihi eski sürücünün tarihi.
Ev butonuna tıklarsan. game ready sürücüsü yazisinin altinda gözüküyor.
1729898936263.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı