NVIDIA sürücüsü ne yapsam kurulmuyor

• Konuyu başlatan 295069
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 4.794
Windows 10 Pro'yu neye göre öneriyorsunuz? Arkadaşın asla kullanmayacağı özellikler ve gereksiz hizmetler var Home yada Home Single Language kurması daha mantıklı değil mi?
Bende onu düşündüm bilgisayarım kasarmı falan diye sizin öneriniz nedir acaba?Arada kaldım çünkü:(
Upgrade olarak

Müsait olduğum zaman deniyeceğim inşallah size de sonucu yazarım teşekkürler.

Bende onu düşündüm bilgisayarım kasarmı falan diye sizin öneriniz nedir acaba?Arada kaldım çünkü:(

In short
Windows 10 ProWindows 10 Home
Windows start menuYesYes
CortanaYesYes
Windows Store AppsYesYes
Windows InkYesYes
Windows HelloYesYes
Programs outside the Windows StoreYesYes
Hyper-VYesNo
BitLockerYesNo
Microsoft Update for BusinessYesNo
Remote DesktopYesNo
Assigned AccessYesNo

Farklar açık bir şekilde belirtilmiştir. Ayrıca mesele zaten Win10'a geçmek gerçekten sürüme bu kadar takılmayı çözemedim :D Hocam Android veya iOS güncellemiyorsunuz bu kadar detaycı olmanıza bir gerek yok ddr2 sistemler bile Win10 kaldırıyor merak etmeyin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    70 KB · Görüntüleme: 131
Olmayacağını defalarca söylemiştim. Windows'tan kaynaklıdır problem.
Bazı kişilerin sürüm takıntısına takılmazsanız Win10 Pro düzgün kurulum akabinde bütün driverlarınızı güncel bir şekilde yükleyecektir. Sizde 2000'li yılların başında CD'den driver yükler gibi teker teker bulup uğraşmak zorunda kalmazsınız. Yaparsanız ne ala yapmazsanız böyle sorun devam edecektir. İyi günler.

Olmayacağını defalarca söylemiştim. Windows'tan kaynaklıdır problem.
Bazı kişilerin sürüm takıntısına takılmazsanız Win10 Pro düzgün kurulum akabinde bütün driverlarınızı güncel bir şekilde yükleyecektir. Sizde 2000'li yılların başında CD'den driver yükler gibi teker teker bulup uğraşmak zorunda kalmazsınız. Yaparsanız ne ala yapmazsanız böyle sorun devam edecektir. İyi günler.

Çok boş yapıyorsunuz. Pro sürümde standart bir kullanıcının kullanmayacağı gereksiz özellikler ve hizmetler var. Home sürümleri standart kullanıcılar için önerilir. Çünkü Pro sürümü kadar özellik ve gereksiz hizmet barındırmaz. Bana 2 resim atarak bilmişlik taslamayın lütfen. Forum zaten Windows 10 manyağı bunu biliyorum ama şimdi de edisyon konusunda takıntılık yapmayın. Normal bir bilgisayar kullanıcısı için Home ve Home Single Language edisyonları yeterde artar bile. Pro olunca sistemin daha hızlı olmuyor zaten merak etme :)

Dostum yukarı da açıkça belirttim. Home yada Home Single Language kurun siz.

Çok boş yapıyorsunuz. Pro sürümde standart bir kullanıcının kullanmayacağı gereksiz özellikler ve hizmetler var. Home sürümleri standart kullanıcılar için önerilir. Çünkü Pro sürümü kadar özellik ve gereksiz hizmet barındırmaz. Bana 2 resim atarak bilmişlik taslamayın lütfen. Forum zaten Windows 10 manyağı bunu biliyorum ama şimdi de edisyon konusunda takıntılık yapmayın. Normal bir bilgisayar kullanıcısı için Home ve Home Single Language edisyonları yeterde artar bile. Pro olunca sistemin daha hızlı olmuyor zaten merak etme :)

Dostum yukarı da açıkça belirttim. Home yada Home Single Language kurun siz.

Bu avam usluba karşı susmayı tercih ederim.

Öncelikle herkese teşekkürler.Recep Baltaşın yazdığı bi yazıda da aynı şey denmiş windows 10 diye deniyeceğim bakalım olmazsa size yazarım tekrardan teşekkürler herkese.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı