Siz ciddi misiniz?Windows 10 Pro'yu neye göre öneriyorsunuz? Arkadaşın asla kullanmayacağı özellikler ve gereksiz hizmetler var Home yada Home Single Language kurması daha mantıklı değil mi?
Siz ciddi misiniz?Windows 10 Pro'yu neye göre öneriyorsunuz? Arkadaşın asla kullanmayacağı özellikler ve gereksiz hizmetler var Home yada Home Single Language kurması daha mantıklı değil mi?
Bende onu düşündüm bilgisayarım kasarmı falan diye sizin öneriniz nedir acaba?Arada kaldım çünküWindows 10 Pro'yu neye göre öneriyorsunuz? Arkadaşın asla kullanmayacağı özellikler ve gereksiz hizmetler var Home yada Home Single Language kurması daha mantıklı değil mi?
Müsait olduğum zaman deniyeceğim inşallah size de sonucu yazarım teşekkürler.Upgrade olarak
![]()
How to Upgrade Windows 8.1 to Windows 10
We already showed you how to upgrade your Windows 7 computer to Windows 10, now let's take a look at going through the upgrade on Windows 8.1.www.groovypost.com
Kalıntı NVIDIA sürücülerini temizleyip yüklüyorum hemen yazacağım size teşekkürler.Bu sürücüyü de yüklemeyi dener misiniz?
Windows 8.1 64-bit uyumlu gözüküyor.
In shortBende onu düşündüm bilgisayarım kasarmı falan diye sizin öneriniz nedir acaba?Arada kaldım çünkü
Müsait olduğum zaman deniyeceğim inşallah size de sonucu yazarım teşekkürler.
| Windows 10 Pro | Windows 10 Home | |
|---|---|---|
| Windows start menu | Yes | Yes |
| Cortana | Yes | Yes |
| Windows Store Apps | Yes | Yes |
| Windows Ink | Yes | Yes |
| Windows Hello | Yes | Yes |
| Programs outside the Windows Store | Yes | Yes |
| Hyper-V | Yes | No |
| BitLocker | Yes | No |
| Microsoft Update for Business | Yes | No |
| Remote Desktop | Yes | No |
| Assigned Access | Yes | No |
Bu sefer Windows uyarısı almadım ama donanım hatası aldımBu sürücüyü de yüklemeyi dener misiniz?
Windows 8.1 64-bit uyumlu gözüküyor.
Olmayacağını defalarca söylemiştim. Windows'tan kaynaklıdır problem.
Bazı kişilerin sürüm takıntısına takılmazsanız Win10 Pro düzgün kurulum akabinde bütün driverlarınızı güncel bir şekilde yükleyecektir. Sizde 2000'li yılların başında CD'den driver yükler gibi teker teker bulup uğraşmak zorunda kalmazsınız. Yaparsanız ne ala yapmazsanız böyle sorun devam edecektir. İyi günler.
Bende onu düşündüm bilgisayarım kasarmı falan diye sizin öneriniz nedir acaba?Arada kaldım çünkü
Müsait olduğum zaman deniyeceğim inşallah size de sonucu yazarım teşekkürler.
Çok boş yapıyorsunuz. Pro sürümde standart bir kullanıcının kullanmayacağı gereksiz özellikler ve hizmetler var. Home sürümleri standart kullanıcılar için önerilir. Çünkü Pro sürümü kadar özellik ve gereksiz hizmet barındırmaz. Bana 2 resim atarak bilmişlik taslamayın lütfen. Forum zaten Windows 10 manyağı bunu biliyorum ama şimdi de edisyon konusunda takıntılık yapmayın. Normal bir bilgisayar kullanıcısı için Home ve Home Single Language edisyonları yeterde artar bile. Pro olunca sistemin daha hızlı olmuyor zaten merak etme
Dostum yukarı da açıkça belirttim. Home yada Home Single Language kurun siz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.