Öncelikle teşekkürler W8 single kurun demişşiniz zaten o kurulu arkadaşın bahsettiği bir videodan w10 a geçmeye çalışacağım.
Dosyalarım etkilenmez dimi?Upgrade olarak
![]()
How to Upgrade Windows 8.1 to Windows 10
We already showed you how to upgrade your Windows 7 computer to Windows 10, now let's take a look at going through the upgrade on Windows 8.1.www.groovypost.com
Öncelikle teşekkürler W8 single kurun demişşiniz zaten o kurulu arkadaşın bahsettiği bir videodan w10 a geçmeye çalışacağım.
Dosyalarım etkilenmez dimi?
Çok teşekkürler ilgilendiğniz için bunu müsait zamanımda uygulayacağım.Size sonucu yazarım sağolun tekrardan.Update'te dosyalar silinmez yalnız benim size en başından tavsiyem önemli dosyaların yedeğini aldıktan sonra Recep Baltaş'ın yayınladığı ve tane tane anlattığı Win 10 kurulum makalesini okumanız ve temiz kurulum gerçekleştirmeniz.
Linkini paylaşıyorum. Şahsen ben bu şekilde yaparak kurtuldum bu problemden.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Çok teşekkürler ilgilendiğniz için bunu müsait zamanımda uygulayacağım.Size sonucu yazarım sağolun tekrardan.
Sizide oyalıyorum amaKesinlikle bekliyor olacağım! Yalnız problemin bu sürümle birlikte çözüleceğine adım gibi eminim![]()
Sizide oyalıyorum amaşuan elimde flash yok 4gb lık var flash almam lazım acaba diyorum.İlkşu upgrade ımı denesem flash alana kadar?
Flash yok çok sabırsızımSiz bilirsiniz ben disketle format zamanından beridir temiz kurulum taraftarıyım.
Upgrade olmuyacak galiba Windows 10 la ilgili hiçbir şey yok bende. Format atcaz artıkUpgrade olarak
![]()
We already showed you how to upgrade your Windows 7 computer to Windows 10, now let's take a look at going through the upgrade on Windows 8.1.www.groovypost.com
Kesinlikle bekliyor olacağım! Yalnız problemin bu sürümle birlikte çözüleceğine adım gibi eminim![]()
Bu arkadaşta benimle aynı laptopu kullanıyor 8 den 10 e geçmiş ama gene aynı sorun Bana şey dediler BIOS tan ekran kartın devre dışı kalmış olabilir.Çok büyük ihtimal öyle de Benim BIOS um açılmıyor bileDenedim fakat ekran kartı bulunamadı hatası alıyorum. 2 seçenek kalıyor.
1. Lehimler kopmuş olabilir.
2. Bios dual sistemde çalışıyor bu makinelerde. Bios güncellemem lazım fakat o konuyu beceremiyorum.
Bu ve benzer bir kaç sitedeki önerileri denedim. Uygun olması gereken bios güncellemesine bios destek vermiyor uyarısı alıyorum. Biosu denemeden servise vermek istemiyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Servise verirsem elim kolum bağlanmış olur. Alternatifimde yok.
Bios güncelleme konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa çok sevinirim arkadaşlar.
Başka biyerden güncellemeyi buldum yalnız çok uzun sürüyormuş.O yüzden gece başlatıcağım. Sizi de bilgilendiririm.Upgrade olarak
![]()
Windows 10'u kurdum indiriyorum sürücüyü haberdar ederim.Kesinlikle bekliyor olacağım! Yalnız problemin bu sürümle birlikte çözüleceğine adım gibi eminim![]()
OLMADIİşte en büyük problem şu!
Win10 1903 versiyonu dışında bu sürücüyü elle yüklemek mümkün değil!
Asus Dual GTX 1660Ti 6GB OC kullanıyorum ve aynı problemi yaşıyordum. Zaten sistem olarak Win10 Pro'ya geçmeniz aslında iyide olur onun haricinde çözümü deneyebilirsiniz.
Maalesef olmuyor. Bilgisayarcı kartın gömülü olduğunu söyledi laptoplarda öyleymiş. Lehimli donanımsal bir şey olduğunu sanmıyorum zaten de birşey diyeceğim. DİKKATLE OKURSANIZ W10 DA YÜKSELTTİĞİMDE EKRAN KARTIYAL İLGİLİ BİLDİRİM GELMİŞİT AMA BEN YANLIŞLIKLA KAPAMIŞTIM. GALİBA NVDIA İLE İLGİLİYDİ ÇÜNKÜ W10 HERALDE MANUEL KURULUMA İZİN VERMİYORMUŞ ACABA W10 U TEKRAR YÜKLESEM YANİ W10 ÜSTÜNE W10 UPGRADE YAPSAM(YAPILIR MI?) GENE AYNI BİLDİRİM GELİR Mİ ACABA?Son durum nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.