NVIDIA sürücüsü ne yapsam kurulmuyor

• Konuyu başlatan 295069
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 4.794
Maalesef olmuyor. Bilgisayarcı kartın gömülü olduğunu söyledi laptoplarda öyleymiş. Lehimli donanımsal bir şey olduğunu sanmıyorum zaten de birşey diyeceğim. DİKKATLE OKURSANIZ W10 DA YÜKSELTTİĞİMDE EKRAN KARTIYAL İLGİLİ BİLDİRİM GELMİŞİT AMA BEN YANLIŞLIKLA KAPAMIŞTIM. GALİBA NVDIA İLE İLGİLİYDİ ÇÜNKÜ W10 HERALDE MANUEL KURULUMA İZİN VERMİYORMUŞ ACABA W10 U TEKRAR YÜKLESEM YANİ W10 ÜSTÜNE W10 UPGRADE YAPSAM(YAPILIR MI?) GENE AYNI BİLDİRİM GELİR Mİ ACABA?
Temiz kurulum yaptınız mı?

Temiz kurulum yaptınız mı?
Hyr o temiz kurulumla ilgili hiçbir fikrim yok. YALNIZ şöyle birşey var benim laptop nvdıa optımus yazıyor teknolojisi nvıdıa optımus diye ayrı bir sürücü varda w10 a yok w 7 ye var baktım nvdıa optımus sürücüsüne desteklenen en iyi erkan kartı 800m serisiymiş. lenovonun sayfasında w10 için varda olmuyor casper benimki:(

Hyr o temiz kurulumla ilgili hiçbir fikrim yok. YALNIZ şöyle birşey var benim laptop nvdıa optımus yazıyor teknolojisi nvıdıa optımus diye ayrı bir sürücü varda w10 a yok w 7 ye var baktım nvdıa optımus sürücüsüne desteklenen en iyi erkan kartı 800m serisiymiş. lenovonun sayfasında w10 için varda olmuyor casper benimki:(
Yalnız size Recep Baltaş'ın temiz kurulum videosunu atmıştım onları harfi harfine uygulamazsanız çözüm olmayacaktır. Zaten adım adım anlatıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı