Çözüldü NVIDIA Sürücüsü sistemden siliniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thunjae

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar hepinize merhabalar. Bilgisayarımda NVIDIA Denetim Masası sağ tık da gözükmüyor. Store'dan indirdim, "bu uygulama kurulu olan NVIDIA sürücüsüyle uyumlu değil" diyerek hata veriyor. Ne yapsam olmadı, NVIDIA eski sürücü yükledim olmadı, güncelledim olmadı. Lütfen birisi yardım etsin artık cıldıracağım. Not: Laptop her açılışta aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcı girince Intel HD sürücü gözüküyor ama NVIDIA ünlem gösteriyor. Kod 43 Windows çalışmasını durdurdu diyerek. Lakin bir kez durdur tekrar başlat deyince normale dönüyor. Anlamadım gitti. PC format dahi attım değişen bir şey olmadı. Dostlarım yardımlarını bekliyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İstek atıyorum kabul edin.
Bilgilendirme: Sorun yüksek ihtimalle bilgisayara bulaşan virüsten kaynaklı. Zira ne temiz kurulum kabul etti ne de Windows Update ile gelen ekran kartının kendi sürücünü kabul etti. Bilgisayar yeni formatlandığı için henüz format sonrası işlemler tamamlanmadığı için farklı bir ISO dosyası ile arkadaşa tekrar formatlamasını önerdim.
DDU ile sistemdeki sürücüyü ve kalıntılarını tamamen temizleyin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve açıldıktan sonra NVIDIA sitesine girerek en güncel sürücüyü kurun. Store'dan değil.

DDU ile sistemdeki sürücüyü ve kalıntılarını tamamen temizleyin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve açıldıktan sonra NVIDIA sitesine girerek en güncel sürücüyü kurun. Store'dan değil.

Hocam DDU ile temizledim ve en güncel driver ı kurdum. Yeniden başlattım pc hala sağ tık denetim masası yok :(

Hocam DDU ile temizledim ve en güncel driver ı kurdum. Yeniden başlattım PC hala sağ tık Denetim Masası yok :(

Aygıt yöneticisinde hala ünlem işareti var mı?

Şu videoda çözümü var sanırım. Kod 43 hatası ile ilgili bir durum. Aşağıda linkini attığım videonun açıklama kısmında NVIDIA için olan program linki var videodaki adımları takip edip sonuçları paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada bir sorum olacak NVIDIA Denetim Masası sadece sağ tık yapınca mı yok? Yani başlat kısmından yazınca erişebiliyor musunuz? @thunjae

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinde hala ünlem işareti var mı?

Şu videoda çözümü var sanırım. Kod 43 hatası ile ilgili bir durum. Aşağıda linkini attığım videonun açıklama kısmında NVIDIA için olan program linki var videodaki adımları takip edip sonuçları paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada bir sorum olacak NVIDIA Denetim Masası sadece sağ tık yapınca mı yok? Yani başlat kısmından yazınca erişebiliyor musunuz? @thunjae

Hocam videoda ki adımları yaptım hala aygıt yöneticisinde ünlem oluyor ama nvidia devre dışı bırak daha sonra etkinleştir yapınca düzeliyor ama her açma kapamada başa sarıyor bu durum. Sağ tık da nvidia denetim masası yok, normalde de yok başlat kısmında, sadece Microsoft store dan indirince nvidia grafik sürücüsüyle uyumlu değil diyerek hiç açılmıyor. Bu ara laptop ekranım ufak bir darbe almıştı ve sol üst tarafta hafif kararmalar mevcut, acaba bu sorunun bununla bir ilgisi olabilir mi?

Hocam videoda ki adımları yaptım hala aygıt yöneticisinde ünlem oluyor ama NVIDIA devre dışı bırak daha sonra etkinleştir yapınca düzeliyor ama her açma kapamada başa sarıyor bu durum. Sağ tık da NVIDIA Denetim Masası yok, normalde de yok başlat kısmında, sadece Microsoft Store'dan indirince NVIDIA grafik sürücüsüyle uyumlu değil diyerek hiç açılmıyor. Bu ara laptop ekranım ufak bir darbe almıştı ve sol üst tarafta hafif kararmalar mevcut, acaba bu sorunun bununla bir ilgisi olabilir mi?

Hayır ekran ile alakası olduğunu sanmıyorum. Mümkünse eğer AnyDesk ile bakmak isterim.

İstek atıyorum kabul edin.
Bilgilendirme: Sorun yüksek ihtimalle bilgisayara bulaşan virüsten kaynaklı. Zira ne temiz kurulum kabul etti ne de Windows Update ile gelen ekran kartının kendi sürücünü kabul etti. Bilgisayar yeni formatlandığı için henüz format sonrası işlemler tamamlanmadığı için farklı bir ISO dosyası ile arkadaşa tekrar formatlamasını önerdim.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı