NVIDIA'da sanallaştırma teknolojisi yok ama AMD ve Intel gibi işlemci markalarında sanallaştırma var. Neden NVIDIA da yok.
Aslında var da, son kullanıcıya satılan ürünlerde yok.
![]()
NVIDIA GPUs for Virtualization
NVIDIA GPU accelerators provide IT departments the graphics and compute virtualization resources needed to meet demands and scale across the enterprise.www.nvidia.com
Ben kullanıyorum. Tek ekran kartım 4 ayrı bilgisayar tarafından kullanıyor. Nvidia, oyuncu GPU'ları için bu teknolojiyi kullandırmıyor sadece.Erkan kartında sanallaştırma olmaz. NVIDIA ile alakası yok yani. Intel ve AMD işlemci üreten firmalar işlemcilerde sanallaştırma aktif olur. Bu sayede sanal makine kurabilirsin.
Bilmiyordum hocam öğrenmiş oldum sayenizde teşekkürler.Aslında var da, son kullanıcıya satılan ürünlerde yok.
![]()
NVIDIA GPUs for Virtualization
NVIDIA GPU accelerators provide IT departments the graphics and compute virtualization resources needed to meet demands and scale across the enterprise.www.nvidia.com
Eh neticede paranın büyüğü son kullanıcıda değil, şirketleri tırtıklamak lazım.Ben kullanıyorum. Tek ekran kartım 4 ayrı bilgisayar tarafından kullanıyor. Nvidia, oyuncu GPU'ları için bu teknolojiyi kullandırmıyor sadece.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.